Львівська: водій спричинив аварійну ситуацію і втік

09 Серпня 2016, 17:01
2193 Джерело: facebook.com

Сьогодні вранці до служби 102 звернувся водій маршрутного таксі та повідомив, що чоловік за кермом легковика спричинив аварійну ситуацію на вулиці Львівській і зник з місця події.

Про це повідомляють патрульні у Facebook.

Він не надав перевагу в русі маршрутному таксі, тож водій останнього мусив різко пригальмувати, в результаті чого людей порозкидало по салону транспортного засобу. Медичну допомогу не викликали, ніхто не постраждав.

Через годину патрульні затримали водія Renault Logan в районі Привокзальної, відібрали пояснення та склали на нього постанову за ч.2 ст.122 (не надання переваги в русі маршрутним транспортним засобам) та протокол за ч.4 ст.122 (порушення ПДР, що спричинили створення аварійної обстановки, а саме: примусили інших учасників дорожнього руху різко змінити швидкість, напрямок руху або вжити інших заходів щодо забезпечення особистої безпеки або безпеки інших громадян, що підтверджені фактичними даними) КУпАП.

Станом на 17 годину у зоні обслуговування патрульної поліції Луцька зафіксовано, окрім описаної, ще 4 ДТП: у с. Звірів (без потерпілих), по вулиці Глушець (зіткнення велосипедистки з легковиком, ніхто не постраждав), по вулиці Потебні та проспекту Мойсея (без потерпілих).




 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром