Пісні, піца й танці: у Луцьку для діток організували розвагу в караоке

26 Грудня 2018, 20:07
для дітей з синдромом Дауна організували вечір у караоке 3576
для дітей з синдромом Дауна організували вечір у караоке

У Луцьку для дітей з синдромом Дауна організували вечір у караоке разом із заступником голови Волинської ОДА Денисом П’ятигорцем.

Особливими гостями заходу були учасниця проекту «Голос країни» Марія Хурсенко та заслужений артист України Адам Горбатюк. 26 грудня у «STRIKE CITY» лунали колядки та новорічні пісні.

«Ми тут зібралися для того, щоб підтримати ідею голови облдержадміністрації. Саме Олександр Савченко розпочав флешмоб «Спілкуйся на рівні» для особливих діток. Цю естафету сьогодні він передав мені», — сказав Денис П’ятигорець.

Нагадаємо, раніше у луцькій піцерії «Фелічіта» голова Волинської ОДА Олександр Савченко готував піцу разом із дітками з інвалідністю.

Цього вечора запрошені гості відчули себе справжніми зірками, й, окрім відомих пісеньок, таких як «У лісі, лісі темному», «Нова радість стала», «Небо і земля» та інші,  ще й танцювали.

Опісля для них накрили стіл із піцою та солодощами.

«Сьогодні ми дійсно намагалися зробити для них невеличке різдвяно-новорічне свято. Ми максимально хочемо підняти їм настрій та зробити такий вечір, про який вони мріяли», — додав заступник голови.

Також від подякував адміністрації торгово-розважального центру «ПортCity» за безкоштовне караоке та сертифікати на розваги в ТРЦ, які подарували дітям та їхнім батькам.

До слова, наступним «естафету» отримав заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук.

























Фото Ірини КАБАНОВОЇ

Коментарі
01 Лютого 2019, 01:39
Звертаюсь до автора , шановний журналісте , на цій зустрічі були дітки з порушенням опорно рухового апарату та аутизмом , хоча це не коректно писати діагнози . На подальшу Вашу діяльність в написанні коментарів, будьте толерантними , просто діти з особливими потребами .
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром