Кінокомплекс «Адреналін» запрошує на прем'єри

09 Серпня 2016, 15:22
1701 Джерело: lovelylife.in.ua

Кіно - чудовий спосіб провести вільний час із користю. Тож кінокомплекс «Адреналін» запрошує на прем'єри тижня.

Дракон Піта/ Pete's Dragon

Країна: США
Рік: 2016
Студія: Walt Disney Pictures
Жанр:  пригоди, сімейний, казка, фентезі
Вікові обмеження:   рекомендовано з 6 років
Формат:  3D
Режисер: Девід Лоурі
Актори: Оукс Феглі, Брайс Даллас Ховард, Карл Урбан, Роберт Редфорд, Уес Бентлі,
Уна Лоуренс, Ісайя Уїтлок мол., Аарон Джексон, Філіп Грів, Маркус Хендерсон та ін.

Сюжет:  Пригодницький фільм для всієї родини, римейк оскарівського номінанта "Дракон Піта" 1977 року від режисера "Не святі" і "В бігах" Девіда Лоурі. Рейнджер Грейс Мічем (Брайс Даллас Ховард) знаходить у лісі хлопчика на ім'я Піт (Оукс Феглі). Схоже, що дитина росла без родини і притулку шість років у диких умовах. Але як він зміг вижити сам? Грейс дізнається про те, що Піт був зовсім не один, адже у нього є вірний друг - дракон Елліотт. Поки рейнджер разом із дочкою власника лісопильні намагається розкрити таємницю хлопчика, мисливець Гевін (Карл Урбан) планує захопити фантастичну тварину за будь-яку ціну.
 
У 2013 році стало відомо, що Disney займеться перезапуском фільму Дона Чеффі "Дракон Піта" 1977 року. На місце режисера і сценариста студія найняла Девіда Лоурі і Тобі Хальбрукса. Пізніше до них приєднався композитор Деніел Харт. Ця команда вже працювала разом над мелодрамою "В бігах" з Кейсі Аффлеком і Руні Марою. І хоча оригінальна історія була виконана в жанрі мюзикл, нова картина буде просто сімейним фільмом. Брайс Даллас Ховард, яка виконала роль Грейс Мічем, розповіла в інтерв'ю, що події старої стрічки відбуваються на початку ХХ століття, а нової - у 80-их роках.
 
Крім Брайс Даллас Ховард ("Світ Юрського періоду") у фільмі "Дракон Піта" грають Оукс Феглі ("Далі живіть, як знаєте"), Карл Урбан ("Лофт"), Роберт Редфорд ("Перший месник. Друга війна"), Уес Бентлі ("Інтерстеллар"), Уна Лоуренс ("Шульга") та ін. Спочатку роль мисливця повинен був виконати Майкл С. Холл ("Декстер"), але в кінці кінців вона дісталася Карлу Урбану.
 
Режисер Девід Лоурі повідомив у інтерв'ю, що при створенні Елліотта він надихався своєю кішкою, бо дракон, на його думку, схожий на величезну домашню тварину. Він наполіг на тому, щоби звір в стрічці був пухнастим, аби викликати симпатію у глядача і бажання його обійняти.
 
Зйомки картини "Дракон Піта" тривали з січня по квітень 2015 року в Новій Зеландії.
 
Сеанси: 10:00; 14:25; 17:15; 19:00.

У чорта на куличках/ Quo vado?

Країна: Італія
Рік: 2016
Студія: Medusa Film
Жанр: комедія, пригоди
Формат: 2D
Вікові обмеження:   рекомендовано з 12 років
Режисер: Дженнаро Нунціанте             
Сюжет: Неймовірно смішна історія про провінційного чиновника Чекко, котрий обожнює свою стабільну роботу. Коли новий уряд починає війну з бюрократією, Чекко кліщами чіпляється за улюблений пост і навіть не противиться відрядженню на Північний полюс. Але там він знайомиться з дослідником-активісткою Веронікою, яка має зовсім інші цілі в житті.
 
Сеанси: 18:20; 19:55

Мародери/ Marauders

Країна: Канада
Рік: 2016
Студія: Lionsgate, Emmett/Furla Films
Жанр: бойовик, кримінальний, екшн
Формат: 2D
Вікові обмеження:   рекомендовано з 16 років
Режисер: Стивен С. Міллер       
У ролях: Брюс Уілліс, Кристофер Мелоні, Дейв Батіста, Едріан Греньє, Лидія Халл, Тайлер Джон Олсон, Крістофер Роб Бауен, Річі Ченс, Тара Голт, Райан О’Нан та ін..

Сюжет: Історія про агента ФБР, який нападає на слід злочинців, які пограбували банк і які віддали всі вкрадені гроші на благодійні потреби. Чим далі просувається розслідування, тим більше головний герой переконується в тому, що у власника банку є власні секрети.
 
Сеанси: 12:35; 16:25; 21:30

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром