Сергій Григоренко про вибори в громадах: Люди не повірили «УКРОПу» та «Батьківщині»

26 Грудня 2018, 14:06
Сергій Григоренко 1974
Сергій Григоренко

Заступник голови волинського осередку БПП «Солідарність» Сергій Григоренко розповів, що політичні партії-суперники програли на виборах у громадах 23 грудня лише через їхні недопрацювання.

Про це йшлося 26 грудня під час прес-конференції керівництва партії Президента на Волиі.

«Нас звинувачують, що ніби був якийсь підкуп. Але якщо він був, то як ми тоді програли у Війнниці (громада в Локачинському районі, - ред.), ми отримали значно менше депутатів по Привітненькій громаді, а також жодних депутатів від нашої партії у Цуманській селищній раді. Нема тотальної нашої перемоги, тому все чесно», — сказав Григоренко. За його словами, інші політичні партії мають шукати причини поразки в своїх діях.

«Що таке ОТГ? Це «господарка». У селищній або сільській раді мало політики. Люди не повірили «УКРОПу», який тільки роздавав подарунки, але конкретних проблем людей не вирішував. Так само вони не повірили «Батьківщині», — мовив політик.

За його словами, «Солідарності» повірили, бо вона продемонструвала реальний результат та показала на прикладах, що вже зроблено і що буде. «Інші партії почали знущатися з сіл, заборонили їзити маршрутці, яка йшла через центр Луцька до Підгайців, тиснули на сільського голову. Люди це відчули, тому в них такі низькі результати», — додав Григоренко.

Читайте також: «Люди вибирали конкретну роботу», — керівник волинської «Солідарності» про вибори в громадах

Коментарі
27 Грудня 2018, 02:16
Ти гондоне!Розрахуйся з людьми за минулі вибори
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром