Значить все роблю правильно, – Лапін про санкції від Росії

26 Грудня 2018, 09:36
Ігор Лапін 2617
Ігор Лапін

Росія розширила список санкцій проти України. Список фізичних осіб тепер налічує 567 осіб, а юридичних – 75.

Постанову «Про внесення змін до постанови від 1 листопада 2018 р. №1300» опублікували 25 грудня на офіційному сайті уряду РФ. До переліку додали 245 нових осіб і 7 компаній, – пише ВАР.

Вдруге до списку потрапив народний депутат, командир 2-ї штурмової роти «Захід» батальйону «Айдар» Ігор Лапін.

«Я до цього ставлюся з посмішкою. Виходить, для мене це вже двічі визнання, отже все роблю правильно. Ці санкційні списки, як правило, нормальним людям для реклами, а негідникам для прикриття», – прокоментував нардеп в ефірі телеканалу ZIK.

«Іноді для того, аби прикрити своїх, їх включають в список патріотів», – додав Лапін, коментуючи наявність в списку явно проросійсько-налаштованих громадян України, які також є в санаційному списку.

До розширеного списку були включені, зокрема, народні депутати Вадим Новинський, Віталій Хомутиннік і Олександр Вілкул, а також ще один «екс-регіонал» Борис Колесніков.

Також до переліку потрапили міський голова Одеси Геннадій Труханов, екс-генпрокурор Віталій Ярема, нардепи Ігор Луценко («Батьківщина») і Олена Сотник («Самопоміч»).

З повним списком можна ознайомитись тут.

Читайте також: Ігор Лапін вважає, що ринок на землю має бути відкритим

Коментарі
26 Грудня 2018, 18:18
аби такі як ти все робили правільно то миб не сидіди в такому дерьмі..а попав ти туда просто за компани.зшуфрічем і новінским..иі ирже все роблять правільно да..
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром