Поліцейським, які напали на підлітків у Луцьку, загрожує сім років тюрми

25 Грудня 2018, 11:58
Фото ілюстративне 3424
Фото ілюстративне

У поліції Волині розповіли, що справу нападу поліцейського зі зброєю на двох підлітків у Луцьку «веде» Державне бюро розслідувань, а нападнику і його колезі загрожує до семи років ув'язнення.

Нагадаємо, 24 грудня ЗМІ повідомили, що два працівники поліції з застосуванням вогнепальної зброї забрали в підлітків 13 і 15 років гроші на суму 600 гривень.

У поліції заявили, що відповідне повідомлення зареєстроване та відкрите провадження за статтею 187 Кримінального кодексу України. Чоловіки можуть сісти до в'язниці на строк сім років. 

Пізніше в прес-службі повідомили, що ввечері 24 грудня на лінію служби «102» зателефонувала 50-річна лучанка. Вона повідомила, що невідомі особи під загрозою застосування зброї забрали на вулиці в її 15-річного сина гроші.

На місце відразу ж виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Поліцейські оперативно встановили особи усіх учасників інциденту, отримали їх пояснення. Зокрема, встановлено, що до правопорушення, ймовірно, причетний 24-річний співробітник поліції.

Читайте також: У Луцьку — розпродаж картин, щоб зібрати гроші для «Ласки»

Коментарі
27 Грудня 2018, 13:54
Анатолій<br/>Оперативники &quot;випадково&quot; їхали в тому місці у вечірню пору, хоча робочий день закінчився. При необхідності писати кучу пояснювальних записок про застосування зброї, все-ж таки було зроблено попереджувальний постріл вгору. Діти у віці 15 років можуть бути зростом 180-190 см. Я не знаю таких батьків, які дають дитині 13-15 років 500 грн., щоб погуляти. Перетелефонування - встановлення всієї групи наркокур'єрів.<br/><br/>Наталя<br/>А чому не пишите про покази поліцейських? Це ж смішно навіть читати, такі бідні чи дурні поліцейські, що дітей грабують, скільки валютчиків по місту стоїть або інших варіантів. А чому не пишите, що один той бідний, неповнолітній хлопчик-син Лапіна, Народного Депутата України? Чому не пишите, що не сніжки грали, а лід по машині жбурляли? Це, що дітям нашим депутатам все дозволино?<br/><br/>Ну-ну<br/>ви придурки колись волали, як поліцейські підстрелили обдовбаних памороків, які гасали вночі на машині, &quot; мусара застрелилили невинну дитину&quot;, тепер вулиці, як поле бою - давлять людей на переходах, на тротуарах, на зупинках, на світлофорах. Тепер, давайте, волайте, як поліцейські скривдили чергових &quot;діток&quot;, доки ті обдовбані, розбещені безкарністю &quot;дітки&quot; не втягнуть в наркотичні тенета ваших дітей, чи не гахнуть вам цеглиною по голові, &quot;граючись увечері біля гаражів у сніжки&quot;, як їм на дозу не буде вистачати. Що, цілодобове сидіння в соцмережах останні мізки вже повідбирало, що ви ведетесь на таку дику фігню, сфабриковану не те що білими, а червоними нитками?!
27 Грудня 2018, 13:56
Джерело вищевказаних повідомлень.<br/>Коментарі до статті сайту &quot;Волинські новини&quot;.<br/>&quot;У ЛУЦЬКУ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ЗІ ЗБРОЄЮ ПОГРАБУВАЛИ ДІТЕЙ, – ЗМІ&quot;<br/>https://www.volynnews.com/news/all/u-lutsku-politseyski-zi-zbroyeiu-pohrabuvaly-ditey-zmi/
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром