Чим здивувати дитину

24 Грудня 2018, 11:41
Іграшки «Panama» 3004
Іграшки «Panama»

Напередодні новорічних свят батьки починають думати, чим потішити малюка? Запорука успішного подарунка – це відповідність віковим потребам дитини, а також вибір оригінальної іграшки, яка розважатиме й навчатиме.

Що може бути кращим за іграшку з улюбленого мультсеріалу? У 2011 році на екранах з’явилась сімейна комедія «Робокар Полі». Це веселий мультфільм, який розповідає про пригоди команди машин-рятівників. Головна героїня – смілива та добра дівчинка-робокар Полі, саме вона навчає, як треба знаходити вихід із різних ситуацій. Кожна серія – це 11 хвилин, за цей час дітлахи навчаться правил безпеки на дорозі, а також дізнаються про роботу поліцейських, пожежників, швидких.

 


 

За мотивами мультсеріалу

Анімований серіал мав попит не лише в Південній Кореї, а й ще в 50 країнах, серед яких опинилась і Україна. Після такого успіху різні виробники презентували колекції іграшок: автомобілі, машинки-трансформери, звичайно, робокар Полі. Переглянути варіанти та обрати подарунок під ялинку можна на сайті https://panama.ua/brand/20715/.

Цікаво, що виробники подбали про дітей різної вікової категорії та статі (іграшки підходять малюкам від 3 років). Є моделі для хлопчиків, можна навпаки купити рожеві машинки для дівчаток. Але найчастіше питання гендеру відходить на другий план, бо діти можуть вподобати собі абсолютно будь-яку іграшку.

 


 

Огляд іграшок

Асортимент іграшок за мотивами мультфільму вражає: машинки на дистанційному керуванні, трансформери, треки для перегонів, тематичні набори (для машини-бетономішалки, пожежної чи поліцейської автівки). Технічні параметри такі:

  • Є іграшки зі звуковими та візуальними ефектами: поліцейський автомобіль оснащений сиреною та підсвіткою.
  • Можна обрати автівку, керування якою здійснюється дистанційно за допомогою пульта, такі моделі викликають захват у малюків та батьків. Цікаво, що такою іграшкою можна й цікаво бавитись разом з дитиною, це можливість проводити більше спільного часу разом.
  • Великий попит мають іграшки-трансформери, фактично ви купуєте одну іграшку, яку можна використовувати по-різному: чи то як машинку, чи як ляльку-робота.

 


 

Такий подарунок – це безпрограшний варіант, адже потім можна буде поступово поповнювати колекцію, доки малюк не збере всі машинки з мультсеріалу.

 


 

Ідеальний подарунок

Машинки та набори повинні виготовлятись з безпечного нетоксичного пластику. Обирайте моделі, які не матимуть неприємного хімічного аромату чи надто яскравого забарвлення. Уважно огляньте іграшку, щоб вона не мала гострих кутів, небезпечних деформацій. Краще купувати подарунки в перевірених магазинах, які турбуються про якість товарів. Не забувайте тішити малечу приємними дарунками й просто проводити час разом!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39