У Луцьку від удару струмом помер молодий поліцейський з Ківерців

24 Грудня 2018, 10:15
Микола Трокун 4085
Микола Трокун

Загиблим на трансформаторній підстанції у Луцьку виявився поліцейський родом з Ківерців.

Про це повідомляє Інформаційне агентство ВолиньPost.

Вночі, 22 грудня, у кол-центр «Волиньобленерго» зателефонували зі скаргою на вимкнення світла. На трансформаторну підстанцію виїхали працівники підприємства. Там вони знайшли тіло чоловіка без ознак життя.

«Попередньо причина смерті – це ураження струмом. Однак, з метою встановлення часу та причин смерті, тіло направили для проведення судово-медичної експертизи. Особу загиблого встановили. Це 22-річний чоловік, волинянин», – повідомляли в ГУНП у Волинській області.

Загиблим виявився уродженець міста Ківерці, оперуповноважений Управління захисту економіки у Волинській області ДЗЕ НП України Микола Трокун.

На офіційній сторінці управління у Facebook колеги загиблого висловили співчуття рідним Миколи Трокуна.

«Глибоко сумуємо з приводу непоправної втрати - смерті нашого колеги Миколи Трокуна. У нашій пам’яті Микола назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою та світлою людиною.

Поділяємо біль та горе втрати... Щирі співчуття рідним та близьким... Вічна і світла йому пам’ять!», – йдеться в дописі.

У загиблого залишились батьки та сестра Тетяна. Батько поліцейського – протоієрей Свято-Покровського собору, отець Юрій Трокун, а матір працює вчителькою у Ківерцівській ЗОШ І-ІІІ ступенів «Ківерцівська районна гімназія».

 

Без дозволу редакції ВолиньPost передрук заборонений

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром