У Луцьку волонтери поєднали розваги з благодійністю

23 Грудня 2018, 21:08
1888

У Луцьку в Академ-Бізнес ХАБі СНУ імені Лесі Українки відбувся черговий благодійний турнір з настільних ігор та «ігор-масовок».

Його влаштували представники волонтерської групи «Вирок жити» і «Православного товариства Ніколи Святоші», — повідомили організатори.  

Учасники грали в настільний теніс, шашки, шахмати, «Мафію», «Діксіт», «Показуху»,«Бізнес», «Острів скарбів», ряд інших.

«Щоразу ми намагаємося додати щось нове до сценарію ігрового турніру. Наприклад зараз ми додали ігри: «морський бій», «частини світу», «настільний футбол». Також постійно запроваджуємо нові розіграші призів у формі лотереї серед учасників зареєстрованих на нашій сторінці «Молодіжна ігрова платформа» у Фейсбук», – говорить піар-менеджер і співорганізатор проекту Катерина Акуленко.

Інша співорганізаторка заходу – Оксана Горбова розповідає, що тут збираються кошти на допомогу онкохворим дітям, якими опікуються організатори турніру: волонтерська група «Вирок жити», «Православне товариство Ніколи Святоші». Був передбачений благодійний внесок – від двадцяти гривень. Дівчина каже, що їй приємно, коли на кожен турнір приходять нові й нові молоді люди.

А ведуча заходу Тетяна Іраник розповідає, що його благодійна складова була досить важливою з самого першого турніру «Молодіжної ігрової платформи»:

«Спочатку я надавала організаційну допомогу. Але щоразу захід набував масштабу, кількість учасників збільшувалася і виникла потреба організовано публічно його вести. Бути ведучою запропонували мені і я не відмовилася. Завжди прагну наголосити учасникам, що ця благодійність потрібна їм як щирий поклик серця і душі»







 

Сергій КІЧИЙ

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром