У луцькій школі — грандіозне свято танцю

23 Грудня 2018, 19:31
4524

У Луцькому НВК № 9 відбувся концерт-тренінг хореографічного колективу класичного танцю «ТЕРПСІХОРА» на чолі з керівником Зоєю Михайловською.

Під час святкового концерту діти виконали як хорові композиції, так і сольні. А також показали танцювальні номери.

Зокрема, зірочкою концерту була семирічна Єва Матвіюк. Вона виконала свій перший сольний номер «Метелик». Весь колектив майстерно станцював  «Котики-мишки», «Маленькі балерини» та «Вальс» на музику Йоганна Штрауса. Єва Матвіюк, Варвара Ващук та Анастасія Войтович зачарували всіх присутніх танцем «Етюд».

Гостями свята були Роман Ісаєв та Олександра Симанович. Вони виконали ніжний «Вальс». У складі колективу танцювали і вихованки Волинського коледжу культури і мистецтв імені І. Ф. Стравінського Соломія Дмітрієв та Олександра Гуріва.

Родзинкою концерту був виступ і самої хереографині Зої Михайловської разом з дітьми. Це був танець-тренінг «Вальс Амелії» — так звана перевірка, як діти «хапають» рухи в танці, до якого спеціально не готувалися.

Вихованці колективу також окремо демонстрували фрагменти класичного танцю, яких вони навчилися.

Щирими словами відгукнулася про чудового хореографа вчитель музики та хорового співу Надія Севрюкова. А від імені батьків привітала та подякувала за чудове свято член батьківського комітету Оксана Хомилюк. Учениця 8 класу Богдана Іщик також подякувала своєму вчителю, пообіцяла не підвести і на наступних виступах. А Зоя Михайловська у свою чергу подякувала дирекції школи, батькам  та усім, хто допоміг у підготовці концерту.

Читайте також: Як засвітили головні ялинки Луцька. ВІДЕО

2

1

2

2

1

1

2

1

1

2

1

2

2

1

1

3

 

Віка ВЕГЕРА-АБРАМОВИЧ

Фото автора

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024