55-й район: жителі просять більше маршруток

08 Серпня 2016, 09:03
2364

Через суттєве збільшення кількості жителів та потреби сполучення з іншими мікрорайонами, жителі 55-го району просять більше транспорту.

Відповідне звернення зареєстрував Віталій Смусь у Єдиній системі місцевих петицій.

«Необхідність руху маршрутних таксі по вул. В'ячеслава Чорновола в м. Луцьку викликане інтенсивною забудовою 55-го мікрорайону, постійним збільшенням кількості жителів мікрорайону та необхідністю його сполучення з іншими мікрорайонами м. Луцька», - пише Віталій. 

Він зазначає, що у мікрорайоні функціонують поліклініка, магазини, дитсадки, салони та школа, тому існує гостра необхідність доїзду людей до мікрорайону:

«За останній час по вул. В.Чорновола, О.Гончара, Д.Іващенка здано в експлуатацію кілька новобудов, інші ще знаходяться на стадії будівництва. В мікрорайоні функціонують міська дитяча поліклініка, готель, магазини, салони, розважальні заклади. Також збудовано новий дитячий садочок № 40, інтенсивно будується нова школа №27. Кількість жителів постійно зростає. Тому вже сьогодні існує гостра необхідність доїзду громадян як до 55-го мікрорайону, так і в інші мікрорайони Луцька (33, 40 -й квартали, центральна частина міста, тощо)», - йдеться у петиції. 

Навіть єдина 23-тя маршрутка курсує нестабільно:

«Найближча зупинка маршрутних таксі знаходиться на вул. Карпенка-Карого, однак цією вулицею курсує тільки маршрутне таксі № 23 і то не стабільно, що створю суттєві незручності жителям 55-го мікрорайону».
   

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром