Луцьк 21 серпня: зробили нову скульптуру, вклонилися активістам та відвели віце-прем’єра у підвал

21 Серпня 2015, 20:36
1646

«Мистецтво» на вулиці. Іспанський художник Карлос Гарсіа Лаос у кінці вулиці Лесі Українки розмістив скульптуру,  що складається з  трьох кубів і називається «Мистецтво». Білий,  червоний та чорний кольори  композиції символізують відповідно талант,  пристрасть та працю. Загалом лучанам скульптура сподобалася,  проте у соцмережах не втрималися від глузувань.

Оглядини. Віце-прем’єр міністр України Генадій Зубко, прибувши з  візитом до міста, роздивлявся новий індивідуальний тепловий пункт  у підвалі на Відродження та розповідав,  як можна платити менше за комунальні послуги.

Подякував. Міський голова Микола Романюк вручав подяки тим,  хто брав участь в АТО і трудився в тилу. Урочистість відбулася у приміщенні міської ради.

Театральні посиденьки.  Урочистості з  нагоди 24-ї річниці Незалежності відбулися у Волинському академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка. Захід розпочали з вшанування пам’яті загиблих у АТО.

Знеструмили. У зв’язку з ремонтними роботами повітряних ліній,  вулиця Вереснева,  Польова, Мисливська та Прилуцька залишилися без  електроенергії. Світло обіцяли включити ввечері.

Зниклий безвісти. Розшукується 26-річний Тарас Шемейко, що вийшов з  дому та не повернувся. Відкрито кримінальне провадження.

Винних немає. Суд виправдав виховательку, яка за словами батьків, винна у смерті їхнього сина. Рідні померлого стверджують, що професійна некомпетентність стала причиною  трагедії, адже під час прогулянки хлопчика вкусила собака,  в результаті чого дитина померла від сказу.

Коментарі
23 Серпня 2015, 12:32
Покажіть того гішпанця шолі? Загалом лучанам сподобася..ета как? Район провів соцопитування? В підвалі були не на Соборності в на Відродження. АТО..задовбали вже! Інформаційна війна. А ці телепні далі смокчуть дудку РФ-пропаганди. називайте речі своїми іменами і війну війною, пошуршіть у фахових словниках, шо таке АТО. Але куди вам...якшо і в рядових текстах купа помилок дибільних..
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром