Як у Луцьку енергетики відзначали професійне свято

22 Грудня 2018, 19:07
3030

Професійне свято — День енергетика — у ПрАТ «Волиньобленерго» відзначили традиційно — нагородами, квітами й піснями.

Захід почався із спільного виконання Гімну України, потому вшанували загиблих земляків хвилиною пам'яті, — повідомили в прес-службі «Волиньобленерго». 

Ніжні й запальні пісні подарував глядачам самодіяльний хор «Волиньобленерго».  

У вітальному слові почесний президент ПрАТ «Волиньобленерго» Анатолій Бурін зауважив, що незалежно від того, яка в кого спеціальність, усі ми енергетична родина:

«Наша професія має багато дотиків до соціальної сфери. Яка не склалася би ситуація з погодними умовами, не рахуючись ні з нічим, енергетики виїдуть на ліквідацію аварійних ситуацій і докладуть усіх зусиль, аби повернути людям світло. Цей день усі наші працівники зустрічають із піднесеним настроєм, і я його відчуваю в цьому залі. Тож хочу побажати вам великого людського щастя, благополуччя, здоров'я і щоб кожен день був радісним та натхненним. Дякую, що ви є, дякую за зроблену роботу. Слава Україні!».

Генеральний директор ПрАТ «Волиньобленерго» Артем Мартинюк у вітальному зверненні щонайперше відзначив чудову організацію заходу і професійний рівень хористів:

«Дозвольте привітати з нашим професійним святом – Днем енергетика. Незважаючи на всі негаразди, що відбуваються з реформою ринку електричної енергії, ми продовжуємо сподіватися на зміни на краще. Тому хотів би вам побажати не втрачати віри, сподіваюся, ці зміни ось-ось мають відбутися. Бажаю, щоб у ваших домівках були мир і злагода, щоб рідні і близькі були здорові. Усе в нас буде добре. З Днем енергетика!»

Після привітань генеральний директор нагородив подяками і грамотами працівників товариства.

Завершилася святкова концертна програма справжнім хітом — жартівливою піснею про електриків. До слова, це повністю витвір «енергетичних» хористів.

Читайте також: У Луцьку врятували чоловіка, який заснув посеред вулиці













1


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024