Луцькі благодійники зібрали понад 70 тисяч гривень для дітей з онкологічними хворобами

22 Грудня 2018, 12:23
«Тепла іграшка надії» в ЦНАПі 2010
«Тепла іграшка надії» в ЦНАПі

Під час п’ятої благодійної акції «Тепла іграшка надії» зібрали понад 70 тисяч гривень.

Про це повідомляють організатори та розповідають, що долучитися можна буде ще до Різдва.

«Тепла іграшка надії» — акція, яка має на меті об’єднати людей  навколо свідомого благодійництва. Так, сотні людей шили ялинкові іграшки з фетру, аби продати їх та допомогти діткам, які хворіють на рак. Головний ярмарок та концерт вихованців Палацу учнівської молоді відбувся 15 грудня у торгово-розважальному центрі ПортCity. Під час попередніх майстерок та самого заходу вдалося зібрати понад 46 тисяч гривень. Кошти вже перераховані Благодійному фонду «СТОПРАК», який опікується дітьми з онкологічними захворюваннями.

Опісля ярмарки відбулися у Центрі надання адміністративних послуг та Палаці Гната Хоткевича (у Львові), Волноваському районі та медичному коледжі «Монада». Також іграшки продавали через інтертнет. Тож наразі, за словами організаторів, загальна сума зібраних коштів перевищує 70 тисяч гривень. Однак вони не зупиняються на досягнутому.

Іграшки ручної роботи за символічну суму – 25 гривень можна придбати у філії книгарні «Руніка», яка знаходиться на першому поверсі Палацу учнівської молоді, подарункові вишиті набори продають через офіційну групу акції у Фейсбуці. Іграшки можуть надсилати й у інші міста України.

Також організатори повідомляють, що можуть надати ялинкові прикраси для продажу в колективи на підприємствах міста, аби вони провели міні-ярмарку серед колег.

Наразі оприлюднили відео авторства Миколи та Анни Гусар про головний ярмарок акції.

Остаточні результати «Теплої іграшки надії» оприлюднять після Різдва, тож до того можна долучитися до доброї справи.

Читайте також: Акція «Тепла іграшка надії» в Луцьку: як це було










 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром