Цитатник «Бандерштату»: Сергій Мерчук про роботу патрульних

06 Серпня 2016, 17:23
2594

Начальник управління патрульної поліції у Рівному Сергій Мерчук розповів про те, як ішов до посади і як працюють патрульні поліцейські у Рівному.

***

Думаю, о Боже, що я роблю? Яка поліція? Чоловіче, ти недавно їх бив, а зараз туди ідеш…Але думаю, нехай, побачу, чи мені це потрібно.

***

Деякі люди відбивали наше бажання, казали, що ви будете тягатися з бомжами і п’яницями…Але у мене завжди було присутнє відчуття справедливості.

***

Можу з впевненістю сказати, що моїм патрульним робота подобається.

***

Насправді атошники і справжні воїни не будуть багато кричати і про це говорити.

***

В своїй роботі я багато в чому креативив.

***

Для мене це було відповідально дуже… Для них це вже за традицію, що кожні 12 годин командир роти віддає честь, співає гімн і всі інші за ним співають.

***

Мені в системі було б незручно… Патрульні можуть за день оштрафувати дві людини, а можуть дев’ять . Головне очистити місто від порушників.

***

Нам казали, що ми не зможемо писати постанови. Насправді, працівники у суді кажуть, що давно таких адекватних текстів без помилок не бачили.

***

Країна у нас хороша, просто люди не завжди це знають.

***

Я своїм працівникам кажу, що ніколи не допущу, щоб вони пили на роботі. А за взятку буду бить, поки не почне чавкать.

***

Бюрократія потрохи кусає мене молодого. Є багато причин, через які ми не можемо нормально працювати.

***

Не завжди громадяни, які присутні на місці події можуть правильно оцінити нашу роботу…

***

Патрульні в своїй суті міняють структуру. Від вас я прошу єдиного – підтримайте цих молодих людей і не судіть їх строго.




















Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром