У Луцьку нагородили «кращих з кращих» у спорті

21 Грудня 2018, 13:53
1601

Луцький дитсадок кращий серед учасників обласних спортивно-масових заходах в зимовий період «Спортивна зима».

Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Волинським регіональним центром з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспортом» провели церемонію нагородження найкращих у сфері фізичної культури та масового спорту, які у цьому році доклали немало зусиль для того, щоб як найбільше залучити до занять фізичної культурою і масовим спортом населення нашої області від дошкільнят до людей поважного віку за місцем проживання та в місцях масового відпочинку,  а також найкращих спортсменів та тренерів  Волинського регіонального центу з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт», — пише ВолиньSport.

З привітальним словом виступили:  директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад, виконуючий обов’язки начальника Волинського регіонального центу з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» Віктор Галан-Влащук.

У заході прийняли участь працівники місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а також переможці та призери обласних та Всеукраїнських заходів та огляд конкурсів.

На святі для учасників заходу з культурною програмою виступили студенти Луцьких академії та коледжу рекреаційних технологій і права.

Нагородження переможців проходило у номінаціях за підсумками проведення:

 

1. Обласні спортивно-масові заходи в зимовий період «Спортивна зима» серед дошкільних навчальних закладів та місцевих центрів:

— ДНЗ /ясла-садок/ №22 «Луцької міської ради»;

— КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

2. Обласний огляд-конкурс «Рух заради здоров’я» на краще проведення ранкової гімнастики серед дошкільних навчальних закладів та гімнастики до занять у загальноосвітніх навчальних закладах області з нагоди Всесвітнього дня здоров’я:

—  Грудківський ДНЗ «Сонечко» відділу освіти Камінь-Каширської РДА;

—  Нововолинська школа №1-колегіум.

3. Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх — спільна турбота» по облаштуванню спортивних майданчиків за місцем проживання та відпочинку:

І місце – Камінь-Каширський район;

ІІ місце – м. Володимир-Волинський, м. Нововолинськ;

ІІІ місце – Шацький район.

4. «За краще проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів в місцях відпочинку населення за Всеукраїнською програмою «Олімпійське літо» — дитячо-оздоровчий табір «Світанок», село Дачне, Ківерцівського району,  «Школа плавання» —  дитячо-оздоровчий табір «сонячний», село Гаразджа, Луцького району.

5. У обласному конкурсі серед працівників засобів масової інформації на краще висвітлення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів 2018 в номінаціях:

—  «Найкращий репортаж» - філія ПАТ «НСТУ» «Волинська регіональна дирекція»;

— «Найкраще висвітлення в електронних виданнях» - «Волинь».

6. В обласному огляд-конкурсі місцевих центрів фізичного здоров’я населення  «Спорт для всіх» з фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи за місцем проживання та відпочинку населення області місця розподілилися наступним чином:

І місце — КЗ «Луцький міський центр ФЗН «Спорт для всіх» Луцької міської ради»;

ІІ місце — Володимир-Волинський міський центр ФЗН «Спорт для всіх»;

ІІІ місце —  Нововолинський міський центр ФЗН «Спорт для всіх».

Номінанти були нагороджені грамотами, кубками, статуетками, спортивним інвентарем,  пам’ятним призами.

Після завершення свята працівники Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» провели соціальну кампанію «Не лінуйся! Рухайся!»

Читайте також: Ялинка чи сосна: ціни на новорічні красуні в Луцьку

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром