Скандал за участі поліцейського: п’яний слідчий побився у «Кораблику»

06 Серпня 2016, 14:37
3278

Слідчого Департаменту Нацполіції у Волинській області патрульні поліцейські піймали на бійці та в стані алкогольного сп’яніння.

Патрульним надійшов виклик про те, що у пивному барі «Оболонь» відбувається бійка. Коли поліцейські прибули на місце виявилося, що відбулася сутичка між двома парами, пише Громадське.Волинь. 

Пара постраждалих розповіла «Громадському.Волинь», що невідома жінка розпочала бійку із іншою жінкою. Перша жінка почала домінувати й в буквальному розумінні вилізла на іншу й продовжувала її бити. Коли це побачив чоловік постраждалої, він почав захищати її. Потім у сутичку втрутився чоловік, який назвався поліцейським. А жінка, яка влаштувала бійку, почала говорити, що вона не остання людина у місті і поквитається з парою постраждалих.

Чоловіка-нападника затримали. Доставили у міський відділ поліції. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння і не хотів називатися. Згодом виявилося, що це слідчий Депаратменту Нацполіції у Волинській області.

З власних джерел «Громадському.Волинь» стало відомо, що слідчого звати Володимир Ухо.

У зв’язку з такою ситуацією патрульні поліцейські викликали представників внутрішньої безпеки. Проте, на місце приїхав чоловік у погонах майора, який не представився нікому й намагався допомогти нападнику уникнути відповідальності.

У відділок поліції прибув командир батальйону Дмитро Мокич та начальник Управління патрульної поліції Олександр Вовченко. На їх неодноразові вимоги представитися, поліцейські у формі не реагували.

Наразі чекаємо коментарів від начальника головного управління Петра Шпиги.

 

Коментарі
06 Серпня 2016, 21:16
у колодязь
08 Серпня 2016, 17:45
Як то кажуть в народі, респект і уважуха Патрульній поліції Луцька, менти як були бидлом так і залишились, переатестація ні на що не вплинула
17 Вересня 2017, 00:32
А ти в курсі що в новій патрульній все куплено і панібратство. Наприклад Бородач з Мокичем куми, а той в свою чергу кум Фацевича. Як це можна оцінювати??? Попахує корупцією шановні!!!!!
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024