Центральний парк: втопився 18-річний хлопець, який приїхав на Бандерштат

06 Серпня 2016, 13:22
4171

У центральному парку на березі річки Стир знайшли тіло молодого хлопця.

За словами фотокореспондента Район.Луцьк, який в той час опинився на місці події, хлопець приїхав із Сокальського району, що на Львівщині, на фестиваль Бандерштат, який відбувається цими днями у Луцьку.

Крім того, відомо, що врятувати життя молодого чоловіка намагалися протягом півтори години. На місці події працювали медики, рятувальники та патрульні поліцейські. 

Як повідомляє ІА "Волинські новини" інцидент трапився в близько 11-ої години у суботу, 6 серпня. 

За словами свідків трагедії, хлопець погано плавав, і, вочевидь, заплутався у водоростях. Почав кричати, за ним кинувся його друг, який теж ледь не втонув, і став кликати на допомогу інших. 

Віталій пробув у воді близько п'яти хвилин. Його дістали з води, відкачували близько години, але було вже занадто пізно. 

Виконавчий директор фестивалю «Бандерштат» Марина Хромик підтвердила цю інформацію та зазначила, що організатори щиро співчувають родині з приводу втрати та зв’яжуться з ними після закінчення роботи слідчо-оперативної групи.

«Також ми готові надати допомогу родині хлопця», - зазначила Марина Хромик та додала, що організатори просять відвідувачів бути максимально обережними, дотримуватись правил поводження на воді.

Згідно з попередньої інформацією, юнак був тверезий.

 

Коментарі
09 Серпня 2016, 17:19
Бачив все своїми очима. І як замітив то годину його не відкачували. Тіло хлопця лежали під сонцем, а медики були за метри від нього...
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром