Техніка луцьких комунальників капітулювала перед снігом

20 Грудня 2018, 23:44
1938

Директор департаменту ЖКГ Луцької міськради Юрій Крась визнав, що є проблема з розчисткою пішохідних тротуарів.

Про це йшлося під час засідання комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, - передає «ВолиньUA».

Зі слів Юрія Крася, техніки не вистачає, але, попри це, вона працює протягом трьох днів без перестанку, лише водії чергують.

До слова, бобкат зламався відразу ж в той день, коли розпочався сніг. Відповідно, виявився непристосованим до роботи.

«Техніка - на грані, адже вона не є новою, найновіша 2002 року, тому має ймовірно високі ризики поломок», - розповів Юрій Крась.

Директор департаменту ЖКГ повідомив, що для розчистки доріг у місті задіяно 7 одиниць техніки та 12 машин по розчистці тротуарів.

«З проспекту Волі та центру міста сьогодні вночі вивозитимуть сніг, окрім вулиці Лесі Українки. До слова, вчора з Театрального вивезли 30 автомобілів», - наголосив Крась.

Відповідно, вулицю Лесі Українки прибирати від снігу, тобто вивозити наслідки негоди - не будуть.

Також, Юрій Крась повідомив, що кошти для боротьби зі снігом уже закінчились.

Попередньо з бюджету виділяли 1,5 мільйона гривень, яких виявилось недостатньо. Тому до комісії ЖКГ звернувся директор «Луцькспецкомунтрансу» Валерій Кузьмич з проханням виділити з бюджету 2018 року додаткових 340 тисяч гривень фінансової допомоги.

Комісія підтримала дане звернення та планує винести це питання на чергове 51 пленарне засідання сесії Луцької міської ради.

Коментарі
21 Грудня 2018, 01:52
І знову відмиються гроші. Техніку майже й не випускали на вулиці. Все це знають і бачили
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром