Сергій Жадан порадував бандерштатівців віршами з «Тамплієрів»

06 Серпня 2016, 12:04
2194

На літературній сцені фестивалю «Бандерштат» відомий сучасний поет Сергій Жадан прочитав вірші зі збірки «Тамплієри», яка ще не вийшла у світ.

У другий день «Бандерштату» свій пізній ранок фестивальники зустріли біля літературної сцени.

Поетично стартували Заза Пауашвіллі та Христина Халімонова. Після чого на сцену вийшов Сергій Жадан.

Відомий поет зачитав улюблені поезії читачів, а також озвучив рядки віршів зі збірки «Тамлієри», яку видадуть 23 серпня.

«Вперше на цьому фестивалі. Дуже цікаво, що тут буде. Хоча у Луцьку не перший раз. Дуже люблю це місто», – зазначив Сергій Жадан.

По закінченню виступу заслухані фестивальники проводжали поета зі сцени бурхливими оплесками та криками «Браво!». Сергія Жадана обступила ціла армія шанувальників, які не хотіли відпускати зі сцени поета, а також масово брали у нього автографи. 





Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​
 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром