Гірка Полонка: на дорозі «Луцьк-Львів» працює ваговий контроль

06 Серпня 2016, 11:52
3230 Джерело: news-ua.today

На волинському відрізку дороги державного значення «Львів–Радехів–Луцьк» встановлено ваговий контроль.

Посилено працює Національна поліція України в області, а до водіїв-порушників застосовуються жорсткі санкції, повідомляють у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Про облаштування вагового контролю на новозбудованій дорозі говорили з початку виконання будівельних та ремонтних робіт. Ситуація загострилася, коли через спеку перевантажені автомобілі почали руйнувати новозбудоване дорожнє полотно.

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик неодноразово попереджав: контроль буде, а кожного водія, котрий порушує встановлені правила здійснення габаритно-вагового контролю транспортних засобів, покарають відповідно до законів та інших нормативно-правових актів України.

У селі Гірка Полонка Луцького району активізувала роботу система вагового контролю за проїздом транспортних засобів, вагові та габаритні параметри яких перевищують установлені законодавством норми.

Крім цього, збільшилася кількість патрулів із одного до чотирьох, що допоможе охопити більший об’єм вантажівок.

1

Слід наголосити, що ваговий контроль поліцейські здійснюють спільно з Укравтодором, Укртрансінспекцією, службою автомобільних доріг, а також департаментом інфраструктури та туризму облдержадміністрації.

За оперативною інформацією, котру надав керівник профільного структурного підрозділу облдержадміністрації Іван Мирка, зафіксовані перші порушення водіями великогабаритних транспортних засобів установлених чинним законодавством України вагових та температурних норм.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром