У Луцька нема грошей на підземний перехід в центрі

20 Грудня 2018, 14:17
Театральний майдан 4128
Театральний майдан

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт каже, що місто не готове власними силами будувати підземний пішохідний перехід у центрі.

Про це стало відомо 20 грудня під час засідання комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

За словами Пустовіта, питання переходу «зависло».

«Була пересторога, як бути з логістикою, як пустити тролейбуси та автобуси. Стоїть питання комунікації. Якщо розробники проекту запропонують нормальний вихід із ситуації, то ми розглянемо його спільно з фахівцями, на сесії», — сказав секретар міськради. Він зауважив, що зробити підземку біля ТРЦ «ПортCity» легше, аніж в центрі.

«Не готовий сказати, що ми готові до ідеї підземного переходу. Про це треба говорити, коли будемо впевнені, що все буде готово для реалізації такого пішоходу, а не ми перериємо місто, а потім не вистачить коштів», — сказав Григорій Пустовіт.

Він додав, що потрібно точно знати, що вистачить коштів та працівників, аби за певний час зробити підземний перехід.

Читайте також: Театральний майдан: підземного переходу не буде

Коментарі
21 Грудня 2018, 10:16
Підземний перехід потрібен лише для того, щоб закопати у ньому кретинів типу Пуствіта. І підземні переходи і комсомольці це вчорашній день. Їх у всьому світі закопують. Да. Комсомольців теж ;)
21 Грудня 2018, 18:40
Багато закладів на грані виживання а ви гроші вгепуєте в болот та собачі будки. Зразу видно рівень інтелекту тупої влади
Коментар
23/04/2024 Понеділок
22.04.2024