На реконструкцію залишків фонтану в центрі Луцька треба 14 мільйонів гривень

20 Грудня 2018, 14:09
Ось таким колись був фонтан 3255
Ось таким колись був фонтан

Із бюджету Луцька хочуть виділити 14 мільйонів гривень на реконструкцію фонтану на Театральному майдані, що в ценрі міста.

Про це стало відомо 20 грудня під час засідання комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Як розповів секретар міської ради Григорій Пустовіт, питання фонтану назріло давно.

«Воно розглядалося ще з часів пана Кривіцького, в часи пана Шиби теж говорили про те, як використати місце під фонтан. Розглядалися варіанти під майданчик, були й інші пропозиції, але кожного разу якісь причини зупиняли роботи. Театральний майдан — це місце, де збираються лучани на різні події, багато людей, які приїжджають і бачать фонтан, кажуть, що в багатьох містах такі фонтани вже не є новиною», — зауважив чиновник.

Він додав, що буде багато людей, які скажуть, чи немає куди доцільніше вкласти кошти.

«Але цей довгобуд тисне на гостей міста. Один раз треба проявити волю та зробити цей фонтан. Чим далі ми будемо відкладати це питання, тим більше виникатиме проблем», — сказав Григорій Пустовіт.

Також він зазначив, що якщо є бізнесмени, які готові подарувати місту фонтан, то міськрада буде вдячна, а кошти з фонтану перекинуть на інші потреби.

Читайте також: Історія фонтану в центрі Луцька, який перетворили в «корито»

Коментарі
23 Грудня 2018, 17:06
скільки вже було тоі мови за фонтан??? А поки віз і нинє там .Стидно за обл центр .приізжають туристи .роблять Поліське літо .а в самому центрі =помійна яма .Стидоття!! І коли дійсно почнеться ця робота? На день перемоги будемо з фонтаном? і туалетом в центі .чи так і будемо жити????
23 Грудня 2018, 17:09
стидно .в що пробразився .колись гарний Луцьк .не була пару років .а став набагато гіршим и грязним .Де влада?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром