Надія Савченко візьме участь у програмі «Протилежний Погляд LIVE»

06 Серпня 2016, 10:23
1752

«Протилежний Погляд LIVE» розпочав другий сезон із дискусії про реконструкцію головної вулиці міста.

 «Протилежний Погляд LIVE» презентував основні подробиці другого сезону відомого суспільно-політичного ток-шоу.

«Реконструкція центральних вулиць Луцька: нагальність чи піар?», саме з такою темою відбулась прем'єра програми, пише Таблоїд.Волині.

До обговорення були запрошені два опоненти – перший заступник міського голови Тарас Яковлев та депутат міської ради Ігор Поліщук. На думку авторів, тема є актуальною для кожного небайдужого жителя нашого міста, адже є доволі спірною та неоднозначною.

Відтепер до дискусії може долучитися глядацька аудиторія, шляхом прямого телефонного дзвінка у студію чи коментарем на офіційній сторінці програми у соціальні мережі. Програма виходитиме на екрани щоп'ятниці, у прямому ефірі на телеканалі «Нова Волинь».

Спеціальною та особливою новиною також стане ексклюзивний спецвипуск програми-інтерв'ю з одним із лідерів партії «Батьківщина», депутатом Верховної Ради та Героєм України Надією Савченко, що готується до показу у неділю, 7 серпня на телеканалі «Нова Волинь» з новим ведучим у студії.

Присутність Надії Савченко підтвердила Тетяна Проторченко, прес-секретар та помічник пані Надії.

За словами продюсера ток-шоу Тараса Шкітера, новим у шоу є не лише зміна дискусійного майданчика, але і абсолютно новий формат. Згідно принципів «Протилежного Погляду LIVE», основною метою є відображення цілком різних думок, що дає змогу конструктивно і зважено оцінити ситуацію зі всіх позицій, що у свою чергу забезпечить динамічність та гострість дискусій.

Ексклюзивний спецвипуск-інтерв’ю з Надією Савченко — у неділю, 7 серпня, о 21:00 год.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром