У Луцьку депутат облради заявив, що викликав би голову ОДА на дуель

20 Грудня 2018, 11:15
Олександр Савченко 3440
Олександр Савченко

Депутат Анатолій Грицюк каже, що в старі часи викликав би голову Волинської ОДА Олександра Савченка на дуель.

Про це він заявив під час сесії облради 20 грудня, — пише Перший

Анатолія Грицюка обурила стаття в одній із волинських газет щодо того, що нібито він винний у тому, що село Тростянець Ківерцівського району досі негазифіковане. У появі цієї статті він звинуватися Савченка, якого цитує автор публікації.

«Ви принизили мою честь і гідність в очах моїх виборців і впали в моїх в очах нижче плінтуса», — сказав Антолій Грицюк.

А згодом додав, що «в колишній часи викликав би вас на дуель». Екс-голова облради Анатолій Грицюк вимагав, щоб голова ОДА вибачився перед ним. «Ми ще з вами можемо порозумітися: ви можете вийти на телебачення і сказати: «Грицюк, симпатичний хлопець...».

На що Олександр Савченко відповів, що не заперечує щодо «симпатичного хлопця», але не має жодного поняття, про яку статтю йдеться. 

«Але я розумію звідки це. Я був на прийомі в Тростянецькому регіоні. До мене звернулося декілька людей щодо відсутності газу, які сказали, що ви - один із творців цієї справи. Ви привели навіть якусь тернопільську фірму, при цьому хтось підписав актив прийомки.

Але газу досі нема. Я навіть написав вам листа, щоб ви мені помогли розібратися. Звернувся до правоохоронних органів. Ви про це ще не знаєте, але ми в тернопільських архівах знайшли всі документи. Тому поговоримо з вами на цю тему на телебаченні залюбки. А щодо дуелі, то якщо хочете - пішли», - відповів Савченко. 

Читайте також: Голова Волиньради Ігор Палиця не приїхав на «бюджетну» сесію

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром