Солодкі подарунки та український фільм: юним лучанам влаштували свято Миколая

19 Грудня 2018, 17:34
діток із соціально незахищених сімей привітали з Днем Святого Миколая 2619
діток із соціально незахищених сімей привітали з Днем Святого Миколая

У Луцьку команда Громадянського Руху «СВІДОМІ» та розважальний центр «Промінь» привітали діток із соціально незахищених сімей з Днем Святого Миколая.

19 грудня для 70 сімей у кінотеатрі «MULTIPLEX» влаштували показ фільму «Пригоди S Миколая».

Як розповіли організатори, дітки з соціально незахищених сімей є по-своєму унікальними і засновник «СВІДОМИХ» Андрій Покровський, а тепер і команда Громадянського Руху, кожного року прикладає максимум зусиль, аби хоч на трішки створити для них казку.

«Так вже склалось в нашій державі, що не кожна сім‘я має можливість забезпечити своїм чадам бажане святкування, тому ми трішки їм допомагаємо. Взагалі вважаю, що в цей особливий період дорослі мають докладати всіх зусиль заради блискучих оченят та щирих посмішок дітей. Рада, що наші українці почали створювати якісні кінострічки і та, яку ми будемо дивитись, не виключення», — каже координаторка Соціальної програми Громадянського Руху «СВІДОМІ» Христина Назар.

За словами Христини, фільм «Пригоди S Миколая» — наочний приклад того, що у світі є різні люди, які носять різні маски і за часту буває, що зло прикривається добром. Та найголовніше те, що добро завжди перемагає.

Директор розважального центру «Промінь» Дмитро Грелюк розповів, що вони спільно з Громадянським Рухом «СВІДОМІ» завжди намагаються долучатися та підтримувати подібні заходи, адже це казка для будь-якої дитини, яка має обов’язково приходити в їхні серця.

Після фільму на малечу чекали Святий Миколай Чудотворець та ангели, які вручали подаруночки.

До речі, цей захід у РЦ «Промінь» відбувся вперше, адже, як розповіла координаторка Соціальної програми, раніше його проводили у Ring Dj Cafe.

Бабуся одного із запрошених хлопчиків розповіла, що ідея проводити такий захід – чудова, адже у цих дітей мало батьківської любові.

«Їх мало куди запрошують, мало куди водять. Такі свята гуртують та приносять дітям радість. «СВІДОМІ» дійсно організували свято для дітей», — каже жінка.

Читайте також: Луцькі школи змагатимуться за мультиборди

 










Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024