У школі, яку ремонтувало скандальне КП «Луцьке», обвалився дах

19 Грудня 2018, 17:44
У школі селі Лаврів обвалився дах 4805 Джерело: Волинь нова
У школі селі Лаврів обвалився дах

У селі Лаврів Луцького району в приміщенні школи, де знаходиться спортивний зал, обвалився дах, нещодавно відремонтований за бюджетні кошти КП «Луцьке». 

Про це в Facebook написав заступник голови ОДА Денис П'ятигорець.

Він повідомив, що будівельники та експерти, які приїхали на місце, з’ясували: через відсутність нормальної системи вентиляції, яку просто не зробили, від вологи почали гнити крокви, які тримають дах.

«І врешті вони не витримали та рухнули під вагою снігу. На щастя, ані діти, ані дорослі не постраждали», — додав П'ятигорець.

Також він зауважив, що КП «Луцьке» пов'язане з одним з депутатів Луцької райради, який є кандидатом на голову громади на Волині. 

Зауважимо, що редакції «Район.Луцьк» відомо, що цим депутатом є Вадим Веремчук, який балотується в голови Гіркополонківської громади. Він є фігурантом щонайменше однієї справи щодо комунального підприємства «Луцьке». Нещодавно в нього відбулися обшуки, які депутат назвав «політичним тиском».

«І цей депутат райради кричить, що «його замовила влада і це політичний тиск на нього бо він є конкурентом провладного кандидата.І це вже десята справа, що серед претендентів на посаду голови ОТГ немає жодного представника провладних партій. Але головне гучно про це заявити», — пише Денис П'ятигорець.

Читайте також: Прокуратура зробила заяву в резонансній справі, в якій фігуруюють посадовці Луцької райради

«А ще є опозиційні ЗМІ, які постійно мочать владу і які дали свої площадки для цього депутата, щоб він ту владу ще раз полив лайном», — додав він.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром