Цитатник «Бандерштату»: Юрко Журавель про «тупий польський сейм», патріотизм і Путіна

05 Серпня 2016, 17:01
2085

Лідер гурту «От вінта» Юрко Журавель презентував книгу «Битва за землю рідну», розповів про відносини Польщі і України та про справжню музику.

Де два роки тому я був простим рокером і не думав, що буду вивчати історію. Але зараз займаюся серйозною справою, бо ми повинні протистояти інформаційній війні.

***

В якийсь момент можливо Польщу і називали адвокатом України, але зараз вона наш прокурор.

***

Сейм Польщі ще ніколи не був таким тупим і проросійським.

***

Український уряд досі не має чіткої позиції щодо Волинської різні. Якщо Польща робить якісь нерозумні кроки, то відповідати такими ж тупими кроками не треба. Потрібно бути розумнішими.

***

Український якісний продукт треба купувати за гроші, а не роздавати «на шару».

***

Добре,  що є прогресивні люди,  котрі вишуковують в Інтернеті,  скачують і слухають класну музику. Але здебільшого молодь слухає те лайно, яке грає у маршрутках.

***

На міжнародних фестивалях ніколи не з’являться такі представники (не хочу їх ображати),  як Потап і Настя Каменських,  та  Дзідзьо.

***

Виходить так,  що я працюю Юрієм Журавлем і мені це цікаво.  Я не художник,  не музикант.. Ні, я художник і музикант…Ні,  я Юрій Журавель!

***

Я міняю види діяльності не від того, що шукав себе, чи мені не цікаво. Мені хочеться займатися всім одночасно.

***

Зараз я звертаюся не до «старперів», які вже нічого не встигнуть навчитися.  Я кажу молоді – вчіться малювати, бути мультиплікаторами.

***

Вчора був на мультфільмі «Таємниці домашніх тварин». А ви його не бачили ще, лохи? То сходіть та подивіться, класний такий мультфільм.

***

В планах є зняти мультик. Може у ньому і наш Слава заспіває.  Ми йому спеціально придумаємо текст,  де буде поменше літер «р».

***

Ця книжка («Битва з рідну землю» ред.) вже є у Пороха, майже у кожного з представників міністрів та майже у кожного депутата.

***

Недавно у Парасюка питали про Конотопську битву,  а він нічого не знав.  Мені було соромно,  що такий патріот, голос Майдану не знає історії.

***

Якщо хтось думає,  що не буде Путіна і нам віддадуть Крим… Хр*н нам його віддадуть.

***

Ми звикаємо до того, що заходимо в кафе, там співає Тіматі, який співав «Путін мой лучший друг», а ти сидиш спокійненько і ніяк не реагуєш… Потрібно змінювати клімат навколо себе.

***

Коло приятелів все менше, а справжні друзі стають ближчі і щільніші.

***

Бидло як було бидлом, так ним і залишиться. А прогресивні люди будуть керувати.

***

Коли я намалював карикатуру на Геращенка... а він жирний такий.. То він написав у приват, що «я похудав на 20 кілограм, слідкуйте за мною».

***

Мені подобається відношення Америки до скаутського руху.  Тобто,  якщо президент не патріот,  то нах*ен нам такий президент.

***

Якщо робити скульптуру Кернеса, то треба не з глини,  а з лайна робити, бо інакше не вийде.

***

Ми звикли,  що Тарас Григорович Шевченко це щось таке серйозне і депресивне. А ми хотіли подивитися на нього з більш прикольного, хуліганського боку. Тому кліп «Кохайтеся чорборові та не з москалями» вийшов таким.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
05 Серпня 2016, 20:41
не понимаю, зачем Вы это пишете.... бред сивой кобылы. Статья ни о чем. Если бы у Юрка Журавля два года назад спросили о Волынской резне или о Конотопской битве... он бы о них тоже ничего не знал... а тут вдруг гуру истории стал.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024