На Бандерштаті стає гаряче: біля URBAN сцени – слем

05 Серпня 2016, 14:47
5445

Допоки велика сцена готується до виступів, на URBAN stage гурти вже заряджають публіку нестримною енергією.

Гості фестивалю танцюють та слемляться  під сценою, на якій сьогодні встигли виступили Panderia та Days Like Chapter і ще виступатимуть представники альтернативної, важкої сцени України та близького зарубіжжя.

Попри те, що на деяких заходах організатори намагаються заборонити слем і суміжні дії, фестиваль під відкритим небом не тільки дозволяє, а й заохочує небезпечні танці. Тож у перші години грандіозного «Бандерштату»  гості вже знають, що таке падіння, синці та море драйву від «важкої музики».

Нагадаємо, що на території фестивалю діє «Неформальна освіта» та гутірки, на яких вже виступили Сергій Рябенко та Зміцер Дашкевич.



1






















 

Довідка

Слем — дія публіки на музичних концертах, під час якої люди штовхаються і врізаються один в одного. Слем також часто супроводжується стейдж дайвінгом і хедбенгінгом. Зазвичай слем виникає на концертах альтернативних і панк-виконавців. Найактивніші дії відбуваються в утвореному натовпом колі перед сценою (так званий «Серкл піт»).

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром