Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян влаштували турне волинськими містечками

19 Грудня 2018, 10:48
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян під час зустрічі з школярами 4100
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян під час зустрічі з школярами

Українське зіркове подружжя Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна стали запрошеними гостями фестивалю талантів «Свої» у п'яти населених пунктах Волинської області.

Суспільні діячі Волині вирішили провести фестиваль талантів у Берестечку, Торчині, Локачах, Копачівці та Купичові, щоб підтримати і розвивати фолькльорні колективи та взагалі українську народну творчість, — повідомили у прес-службі артистів. 

Участь Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна у проекті зумовлена тим, що їх можна вважати взірцем працьовитості, цілеспрямованості та залізної витримки у багатьох ситуаціях. Саме тому вони і вирішили підтримати цей проект.

«Це таке щастя поїхати Україною та поспівати, поспілкуватися з людьми та дати тисячу автографів. Мене особисто це збагачує, розширює мій кругозір, я стаю ближче до свого народу і переймаюся їх життям та проблемами», - розповідає Тоня.

Окрім самого проекту, Мірзоян та Матвієнко на деякий час перевтілилися у чарівників, що було дуже доречним напередодні Дня святого Миколая. Вони відвідали багато шкіл і поспілкувалися з дітьми, слухали історії про їхні мрії.

В одній із шкіл подружжя побачило стіну побажань святому Миколаю та спробували втілити найреальніші бажання на час перебування в школі. 

Хтось з дітей хотів послухати пісні Тоні і Арсена, хтось хотів великий візок мандаринів, які артисти привезли з собою. А одна дівчинка виявилася фанаткою Олега Винника, тому Арсен зателефонував Олегу і зробив відеочат для школярів.

Читайте також: Розповіли, як розраховуватимуться туристи у луцьких маршрутках після встановлення валідаторів




 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром