Бандерштат-2016: погодинна програма фестивалю

05 Серпня 2016, 09:54
2384 Джерело: ar.volyn.ua

Сьогодні у Луцьку стартував фестиваль «Бандерштат-2016».

До ювілейної 10-ої річниці фестивалю організатори підготували різноманітну програму заходів: від розваг для маленьких відвідувачів до виступів відомих на весь світ хедлайнерів, повідомляє Конкурент.

Пропонуємо повну погодинну програму «Бандерштату-2016»:

ДИТЯЧЕ МІСТЕЧКО

(діятиме з 5 до 7 серпня)

12:00–13:00 розпис на камінцях;

12:00–13:00 створення мультяшної ляльки;

12:00–18:00 настільні ігри;

12:30–13:30 іграшка з фетру "Ведмедик";

13:00–14:00 сережки з бісеру;

13:00–14:00 ліплення свищиків з глини;

13:00–14:00 створення об'ємного метелика;

13:00-15:00 аеродизайн;

13:30–14:30 кулон "Тризуб";

14:00–15:00 іграшка з фетру "Сова";

14:00–15:00 браслет виживання;

14:00–15:00 ловець снів;

14:30–15:30 вироби з соленого тіста;

15:00 – зустріч з патрульними поліцейськими;

15:00 – плетіння расточок;

15:00 –16:00 розпис текстильної іграшки;

16:00 –17:00 лялька-мотанка;

16:00 –17:00 вироби з сіна;

16:00 –17:00 браслет індіанця;

16:00–18:00 забави з найменшими;

17:00 –18:00 біотату;

17:00–18:00 виготовлення пов'язки індіанця;

Постійно діючі фото та ігрова зони та куточок відпочинку.

Вхід дітям до 12 років на фестиваль Бандерштат безкоштовний. В програмі можливі зміни.

BANDER FOOD FEST

Аби відпочинок на Бандерштаті був не тільки цікавим, але й смачним, організатори подбали про частування для гостей заходу. На фестиваль завітають резиденти гастрономічного фестивалю Lutsk Food Fest.

Фуд-зона фестивалю здивує відвідувачів смаколиками від улюблених учасників кулінарного дійства, які представлятимуть українську і світову кухню. Вони частуватимуть як традиційним фаст-фудом, так і цікавими стравами від професійних кухарів.

ЯРМАРОК

Упродовж усіх трьох днів на території фестивалю діятиме традиційний ярмарок подарунків та сувенірів ручної роботи. Тут можна буде придбати браслети, обручі, віночки, керамічний посуд та багато іншого.

СПОРТ

На ювілейному десятому фестивалі "Бандерштат" на тебе чекатимуть різноманітні спортивні локації, змагання та турніри на будь-які смаки.

Буде багато командних змагань, для яких потрібна попередня реєстрація за допомогою гугл-форми до фесту, чи у інформаційному наметі під час фесту.
















 

ГУТІРКИ

Гутірки на Бандерштаті становлять одну з основних складових програми фестивалю. Учасниками цьогорічної сцени стануть відомі у різних сферах життя персони: Павло Шеремета – президент Київської школи економіки; Віталій Шабунін – керівник Центру протидії корупції; Тарас Тополя – музикант і волонтер; Андрій Білецький – лідер полку "Азов"; Рефат Чубаров – голова Меджлісу кримськотатарського народу; Льоха Казанцев – вокаліст гурту "Брем Стокер"; Зміцер Дашкевич – лідер опозиційної організації Білорусі "Молодий Фронт"; Богдан Буткевич та Денис Казанський – журналісти "Українського тижня"; учасники гурту Morphine Suffering; Володимир Парасюк – народний депутат; Вахтанг Кіпіані – історик; Надія Савченко – народний депутат України, делегат ПАРЄ; Давід Сакварелідзе – екс-заступник генерального прокурора України; Віктор Левандовський – засновник та керівник ІТ-компанії "Internet Devels".

ЕКСКУРСІЇ

Також під час проведення фестивалю для відвідучів організують безкоштовні екскурсії від Центру туристичної інформації та послуг.

10:00 – велоекскурсія Луцьком (щодня)

11:00 – піша екскурсія Луцьком (щодня)

Групи формуватимуться біля намету Центру туристичної інформації на території фестивалю.

Центр туристичної інформації та послуг пропонує усім учасникам фестивалю українського опору "Бандерштат" приєднатися до безкоштовних велосипедних та піших екскурсій "Назад у минуле: історії древнього Лучеська". Усі охочі матимуть можливість познайомитися із неповторною архітектурою міста, цікавими фактами з життя відомих особистостей, які в той чи інший час жили чи працювали у Луцьку.

Велосипедний маршрут пролягатиме повз головний корпус СНУ ім. Лесі Українки, Волинський краєзнавчий музей, до першого залізничного вокзалу, проїдемо перший луцький пивзавод чеського пивовара Вацлава Земана, спустимося по одній з давніх вулиць Середмістя, яка нині носить ім'я Богдана Хмельницького через міст над втраченою річкою Глушець та потрапимо в межі середньовічного Луцька.

Пішохідна екскурсія – це захоплююча подорож в часі цікавими місцями історико-культурного заповідника "Старий Луцьк": з кожним наступним пройденим проміжком дороги ми все більше відходитимемо від сучасності та наближатимемося до минулого, аж доки не знайдемо втрачену корону Великого князя литовського Вітовта.

ЛІТЕРАТУРНА СЦЕНА

Цікавими для бандерштатівців будуть і зустрічі з письменниками Сергієм Жаданом та Богданом Логвненком.


 

МУЗИЧНА СЦЕНА: ГОЛОВНА, URBAN І ТИХА

На фестивалі діятимуть три музичні локації – головна сцена, Urban stage, тиха сцена: серед знакових учасників: автори культової пісні "Ми хлопці з Бандерштату", слова якої стилізовані під назву фестивалю – легендарний гурт Брати Гадюкіни; голос, завдяки якому була почута історія кримських татар, пісня, якою була передана жорстока та систематична російська агресія, тріумфаторка "Євробачення" – Джамала; найвідоміша за кордоном важка українська команда, яка їздить у тури Європою та Південною Америкою – Stoned Jesus; спеціальний гість із особливою програмою на тихій сцені – Арсен Мірзоян; друзі та постійні учасники, без яких важко уявити фестиваль – гурт Тартак та відома панк-рок команда BRUTTO.




 

БАНДЕР NIGHT CINEMA


 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром