П'ять технологічних фішок розкішного будинку під Луцьком

18 Грудня 2018, 13:02
Будинок у Зміїнці 2807
Будинок у Зміїнці

У селі Зміїнець, всього за кілька кілометрів від центру Луцька, продається розкішний будинок для великої родини. У ньому – три спальні, стільки ж санвузлів, гардеробна, простора вітальня з каміном площею 70 квадратних метрів, тераса і подвір’я з фруктовим садом.

Попри те, що у будинку поки ніхто не жив, у ньому продумана кожна дрібниця для комфорту та безпеки, — пише Перший.

ЦІЛОДОБОВА СИГНАЛІЗАЦІЯ

У будинку встановлена сигналізація. Її датчики розміщені у кожній кімнаті і працюють цілодобово. Якщо хтось проникнув у будинок або розбив вікно, датчики спрацьовують і протягом 3-5 хвилин на місце приїжджають працівники Державної служби охорони. Вони заходять в будинок, роблять обхід і повідомляють про ситуацію власників, якщо їх немає вдома.

ВУЛИЧНІ КАМЕРИ З РОЗШИРЕННЯМ FULL HD

На території є 10 камер відеоспостереження. 8 встановлені по периметру будинку і показують, хто у нього заходить і хто виходить. Ще дві камери «спостерігають» за гаражем.

Запис ведеться цілодобово. Господар будинку може встановити собі на смартфон спеціальну програму і в будь-який момент побачити, що відбувається біля будинку зараз або відбувалось протягом останніх 10 місяців.

Якість зображення Full HD, що дозволяє розпізнавати обличчя. Вдень зображення кольорове.



 

УСЕ ДЛЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ ТЕПЛА

Будинок збудований за принципом максимальної енергоефективності. Зведений він з червоної цегли, утеплений 10-сантиметровим шаром мінеральної вати і оздоблений клінкерною цеглою. Дах вкритий натуральною черепицею. Вікна REHAU енергозберігаючі двокамерні.

У будинку встановлений двоконтурний газовий котел виробництва німецької компанії Vaillant. Є датчик, який підтримує у помешканні задану температуру. Окрім цього, на батареї можна поставити прилади, які контролюватимуть температуру в кожній окремій кімнаті.

Є можливість вставити твердопаливний котел. Для цього у будинку зведений комин.

Усе це разом дозволяє використовувати саме стільки тепла, скільки потрібно для комфорту мешканців, і не переплачувати за нього.




 

ПОСТІЙНА ОЧИСТКА ВОДИ

Біля будинку є власна скважина і система очистки води. Вода очищається цілодобово. Навіть та, що потрапляє у ванні кімнати, а не лише на кухню. А бак, в якому збирається вода, очищається спеціальною сіллю кожні сім хвилин.

Додаткових фільтрів встановлювати непотрібно.

ВУЛИЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ ВМИКАЄТЬСЯ АВТОМАТИЧНО

На даху будинку встановлений датчик, який у певний час автоматично вмикає вуличне освітлення. Хоча за бажанням, частину ліхтарів можна вимикати. Усі проводи для вуличного освітлення уже розведені, залишилось поставили світильники.

Також у будинку є стабілізатор напруги, тож техніка не постраждає, якщо раптом зникне електроенергія.

Встановлений трифазний лічильник, який дозволяє платити за електроенергію за різними тарифами вдень і вночі.

Будинок продають за 250 тисяч доларів, можливий торг. За детальнішою інформацією звертайтесь за номером телефону: 096-030-20-10

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024