«Упізнай зимовий Луцьк» та «Різдвяна майстерня»: що чекає лучан на зимові свята

18 Грудня 2018, 10:08
3462

У Луцьку планують більше 70 різноманітних заходів з нагоди Нового року та Різдва Христового.

Про це стало відомо 18 грудня під час оперативної наради Луцької міської ради.

Як розповіла начальниця організаційного відділу Олена Барська, планують святкові мистецькі, розважальні, пізнавальні, спортивні, ігрові, інтелектуальні заходи.

«Звичайно, в першу чергу більшість заходів зорієнтовані на найменших лучан. Однак, і дорослих чекає багато святкових сюрпризів», — зауважила вона.

Вже з 18 грудня у мікрорайонах міста розпочнуться святкування. З дня засвічення головних ялинок на Театральному майдані, у Луцьку впродовж усіх свят відбуватимуться заходи в Палаці культури міста: арт-проект «Різдвяна майстерня», виставка робіт переможців конкурсу дитячого малюнку «Місто Святого Миколая».

З 25 грудня у місті відбудеться другий мистецький проект «Вулиця Різдвяних янголів». Серед спортивних заходів – Всеукраїнський турнір з волейболу серед юнаків, відкритий чемпіонат з плавання «Новорічні призи Луцької міської ради» у центральному басейні, а також новорічне водно-спортивне свято (28 грудня).

Туристам в Луцьку пропонуватимуть безоплатні оглядові екскурсії та новорічний квест «Упізнай зимовий Луцьк». А вже у новому 2019 році новорічно-різдвяні дійства розпочнуться з 2 січня та триватимуть до 26 січня.

Читайте також: ТРЦ «ПортCity» запрошує відзначати новорічні свята

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром