У мерії Луцька кажуть, що міські шляхи чистили до 30 одиниць техніки

18 Грудня 2018, 09:53
Сніг на дорозі 2771
Сніг на дорозі

У Луцькій міській раді кажуть, що дороги міста розчищали від снігу до 30 автомобілів різних видів.

Про це йшлося 18 грудня під час оперативної наради Луцької міської ради.

За словами директора департаменту ЖКГ Юрія Крася, на боротьбу з наслідками негоди залучили всю комунальна техніка. Зокрема, для прибирання та посипки тротуарів — 15 одиниць техніки. Наразі ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» надав 8 автомобілів посипально-відвалочних, 2 навантажувачі, 2 грейдери, трактор зі щіткою і відвалом. На тротуарах міста виставили 240 ящиків з щебенево-соляною сумішшю.

Загалом підприємства, що здійснюють посипання тротуарів міста, заготовили 280 тонн протиожеледних матеріалів. Зупинки та тротуари міста прибирає близько 70 людей, — кажуть в мерії. 

Як зауважив Крась, стан магістральних доріг – більш менш задовільний, а приватний сектор заметений.

«З тротуаром справді гірша ситуація, бо не вистачає техніки. Але, думаю, за сьогодні ми вирішимо цю ситуацію», — сказав директор департаменту ЖКГ.

Для розчищення снігових заметів залучили техніку ДПМК, ТзОВ «Унідор», «Луцькспецбуд», «ПП «Сметана», ПП «Кочула», МП «Шлях». Наразі заготовили 150 тонн піску та 430 тонн солі.

«Об’єм снігу, який випав, — це місячна норма. Це дійсно серйозне випробування. Не дивлячись на той об’єм роботи, центральна частина міста розчищена. Геть все відразу розчистити не можна», — зазначив секретар міської ради Григорій Пустовіт.

Читайте також: «Проїхали, вигляд зробили і на тому квітка», — в Луцьку обурені нерозчищеними дорогами

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром