Луцькі патрульні розповіли про безглузді виклики

04 Серпня 2016, 17:45
2162

Коти на деревах, сварки за березовий сік та скарги на лучан, які часто кохаються – найкурйозніші виклики патрульних у місті.

Четвертого серпня Україна  вперше відзначає День Національної поліції, з цієї нагоди журналісти поспілкувався із речницею патрульної поліції Луцька Ольгою Бузулук, - пише Таблоїд Волині.

«За сім місяців роботи надійшло більше 14 тисяч викликів. Траплялись різні ситуації, та ми повинні розуміти, що коли людина звертається за допомогою – ніколи не буває смішно. Наші поліцейські серйозно та професійно реагують на кожен виклик і прибувають  до заявника миттєво. Щоправда, інколи трапляються й курйозні ситуації. Я, як прес-секретар, навіть колекціоную їх, а деякі з них розміщую на офіційному сайті», – розповіла Ольга.

Десять найкурйозніших викликів поліцейських:

1. З проспекту Відродження надійшло повідомлення від дідуся, ніби Спецслужба України хоче привласнити його квартиру за допомогою телебачення та радіо. Патрульні провели розмову, пояснивши дідусю, що це не так.

2. На вулиці Ковельській відбулась сварка через те, що сусід позбавив півня життя.

3. На вулицю Привокзальну викликали поліцейських, бо на рівні третього поверху застряг кіт, та ніяк не міг звідти вилізти. Поліцейські змінили траєкторію руху кота за допомогою лазерної указки, тим самим врятувавши тваринку.

4. Бабуся повідомила, що в неї викрадають повітря.

5. Діти подзвонили на 102, бо не могли поділити березовий сік. 

6. На вулиці Ярощука хлопчик 3-5 років справляв природні потреби біля дерева.

7. Траплялося й таке, що телефонували через занадто швидкий рух транспорту із проханням «зробіть щось».

8. Надійшов виклик, що загубилась сова. Поліцейські сову знайшли, поклали в ящик та завезли в зоопарк.

9. Часто повідомляють, що десь займаються коханням.

10. Подзвонив чоловік. Поліцейські приїхали, а виявилось, що заявник хотів просто попити з ними чаю. Чаю то попили, але протокол все таки склали за ст. 183 Про завідомо неправдивий виклик спеціальних служб.

Тому, слід пам’ятати, що поліція – установа серйозна, а за хибні виклики настає адміністративна відповідальність

Коментарі
04 Серпня 2016, 21:37
Ви говорите і пишете про безглузді виклики, а давайте напишемо і поговоримо про безтолкових не професійних поліцейських. НАПРИКЛАД: оформлення ДТП,без потерпілих,з'їзджаються кому не лінь; зняти кота з дерева мінімум два екіпажі і т.д. ОТОЖЖЖЖЖ !!!!!
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром