У місті проведуть середньовічний конкурс краси

04 Серпня 2016, 16:56
1971 Джерело: tabloyid.com

Знаковою подією у культурному житті міста Луцьк стане фестиваль історії, краси і жіночності – «Волинська княжна».

25 вересня 2016 року він втретє відбудеться на території історичної пам’ятки обласного центру – замку Любарта, – пише Таблоїд Волині. 

Фестиваль задумано як маніфестацію духу нашого краю і безпосередньо нашого міста. Його метою є підкреслити особливість нашої історії, самобутність місцевої творчості та справжньої жіночої краси, закцентувати увагу жителів і гостей Луцька на цікавих аспектах сьогоднішнього життя і діяльності міста, об`єднавши це все у єдиній атмосфері давнини і фантазії. Учасники мають висвітлити, а гості – побачити безліч здобутків, що пронесла Волинь від стародавніх часів і до сьогодні.

Події розгортатимуться навколо фантазійного конкурсу середньовічної краси, участь у якому прийматимуть усі охочі жінки – не залежно від віку, статури, чи статусу – бо основним критерієм цього конкурсу стане їхня власна уява і бачення свого образу у контексті стародавньої краси. У результаті буде обрано і короновано переможицю – волинську княжну.

Особливою родзинкою цьогорічного фестивалю стане конкурс для дівчат «Фея луцького замку», де себе зможуть проявити учасниці віком від 6 до 12 років. Крім того, гостей чудово розважить анімація нашого свята у історичному стилі – на території замку, упродовж всього дня, будуть діяти постійні видовищно-розважальні локації – нудьгувати не доведеться нікому.

 Це неймовірне за красою дійство, увесь день, буде супроводжуватись концертом, участь у якому будуть приймати місцеві і запрошенні танцювальні, музичні та вокальні колективи стародавньої, народної та сучасної творчості. До показу власних колекцій буде запрошено ряд відомих у нас дизайнерів І, звісно, не обійдеться без театралізованих вистав і лицарських боїв – адже, який же конкурс жіночої краси без боротьби за неї!

Важливою частиною фестивалю стануть традиційний ремісницький ярмарок-виставка, майстер-класи від народних майстрів та частування на різні смаки.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром