Сніговики, ангели й Святий Миколай: як у луцькому зоопарку минули вихідні

17 Грудня 2018, 19:34
свято в Луцькому зоопарку 2964
свято в Луцькому зоопарку

На гостину до Луцького зоопарку завітали сніговики, ангели і навіть сам Святий Миколай.

Була казка, де добро перемагає зло, були конкурси, у яких кожен проявив себе, запальні танці-змагання між батьками і дітьми. А ще – щира розмова наших наймолодших відвідувачів зі Святим, візиту якого вони чекають увесь рік, – йдеться в повідомленні на сторінці закладу у Facebook.

Як завжди, не обійшлося без частування. Запашний чай і смачна каша – справа рук працівників зоопарку, які знову на день стали мастер-шефами польової кухні. Як і подарунки малечі, які шили-вишивали співробітниці зоо.

До слова, одне з трьох дійств, які відбулися учора, 16 грудня, пройшло для діток із особливими потребами – підопічних ВОГО «Даун синдром».

«Тішимося, що зоопарк має у своєму арсеналі чимало дійств, які стають традиційними й організовуються силам нашого трудового колективу. І відзначення дня Святого Миколая Чудотворця - одне з них. До слова, маємо одне бажання, яке теж нашептали Божому угоднику, - наступного року хочемо зорганізувати у нашому зоопарку його резиденцію. Тож, якщо є змога і бажання стати його помічником і підсобити нам – зголошуйтеся, будемо дуже вдячні!» – зазначають в дописі.

Читайте також: Зворушливі світлини мешканців «Ласки»























Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024