ПриватБанк і Masterсard подарували лучанину футбольну поїздку до Норвегії

05 Серпня 2016, 09:33
1701

Найактивніший учасник програми MasterCard Rewards Денис Калішук виграв квитки на 41-й розіграш Суперкубку УЄФА, в якому зіграють переможці Ліги чемпіонів і Ліги Європи іспанські «Реал Мадрид» і «Севілья».

Виграні квитки на футбол, атрибути і подарунковий сертифікат переможцю у четвер, 4 серпня, урочисто вручив директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.

Він подякував Денису Калішуку за вибір ПриватБанку та за багаторічну довіру. Адже, як виявилося, переможець співпрацює з банком ще зі студентських років. За цей час карткові рахунки клієнта пройшли певну еволюцію – від студентської картки до картки рівня World.

Надаючи перевагу безготівковому розрахунку, Денис Калішук став найактивнішим  учасником програми Masterсard Rewards, яка й принесла йому перемогу.

Masterсard Rewards – програма, учасники якої мають змогу отримувати бонусні бали за розрахунки карткою Mastercard і обмінювати зібрані бали на подарунки.

«Разом з компанією Masterсard провели акцію для наших клієнтів, які користуються програмою Masterсard Rewards. На кону був приз – путівка на 41-й розіграш Суперкубку УЄФА. Фінал відбудеться 9 серпня на стадіоні «Леркендал» у Тронгеймі в Норвегії. Дуже приємно, що саме наш рідний клієнт з Волині став переможцем. Впевнений, що ви разом із дружиною гарно проведете час», – привітав переможця Юрій Войтенко.

Директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.
Директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.

Окрім власне квитків на матч, переможцю повністю оплачують авіапереліт на дві особи (Київ – Трондхейм – Київ), проживання у чотиризірковому готелі та передбачають екскурсійну програму.

Отримавши бажані подарунки, Денис Калішук не приховував радості. Переможець зауважив, що це стало його першим великим подарунком фортуни. Раніше чоловік також користувався пропозиціями компанії Masterсard, обмінюючи бонусні бали на подарунки. Проте такий виграш став грандіозним сюрпризом для клієнта.

«Отримав повідомлення про те, що виграв два квитки на футбол. На рішення, чиї паспорти реєструвати, було кілька годин. Відповідно відразу варіанти, кого взяти із собою – друг або тесть. А жінка каже, як так, батько мій поїде в Норвегію, а я залишусь. До того ж, сказали, що буде екскурсійна програма. І все, дружина відстояла, варіантів у мене не було», – поділився переможець.

Тож 8 серпня Денис Калішук разом із дружиною Ольгою вирушать до Норвегії, де на них чекатиме незабутній відпочинок та перегляд «гарячого» футбольного поєдинку між «Реал Мадридом» та «Севільєю». Ще одним подарунком для вболівальника-патріота стане зустріч з українським футболістом Євгенієм Коноплянкою, який грає у складі команди «Севільї». 








Переможець акції у програмі MasterCard Rewards Денис Калішук
Переможець акції у програмі MasterCard Rewards Денис Калішук



 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром