Як мешканці вулиць Ковельської, Чернишевського та Володимирської «ідуть у Європу»

04 Серпня 2016, 12:13
1873 Джерело: facebook.com

Жителі вулиць Ковельської, Чернишевського та Володимирської не хочуть купувати контейнери для твердих побутових відходів, а продовжують викидати сміття просто на вулиці.

Про це повідомили на сторінці Департамент Муніципальної Поліції Луцької міської ради у Facebook.

На виконання доручення міського голови від 04.04.2016 №0-12/29 щодо залучення мешканців приватних домоволодінь на вул. Ковельській, Чернишевського, Володимирській та прилеглих до них вулиць до програми встановлення індивідуальних контейнерів для збирання твердих побутових відходів уже третій місяць підряд інспектори департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради спільно з працівниками ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» здійснюють укладання договорів на встановлення контейнерів.

У ході виконання зазначених дій, інспекторам неодноразово довелось зіткнутися зі стійким опором мешканців щодо небажання встановлювати контейнери для сміття, пояснюючи це нестачею коштів, відсутністю достатньої кількості сміття, його самостійним вивозом чи іншими відмовками. 

Здійснивши сьогодні огляд вищезазначених вулиць, виявили вкрай сумну ситуацію. Цілі гори сміття зафіксовані на вулицях Ковельській та Чернишевського, є й «інтелігентні» поодинокі пакетики, які чекають, поки їх заберуть працівники ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс». 

На вулиці Володимирській зафіксували лише один роздертий тваринами чи птахами пакетик, все сміття відповідно розкидане по газоні. Цікаво те, що навіть тварини підказують мешканцям, що так робити не можна, сміття потрібно виставляти в закритих недоступних для тварин контейнерах. 

З метою забезпечення належного санітарного стану та естетичного вигляду вулиць міста департамент муніципальної поліції Луцької міської ради в черговий раз звертається до мешканців міста з проханням термінового придбання та встановлення індивідуальних контейнерів.









 

Коментарі
04 Серпня 2016, 16:37
СВИНІ
04 Серпня 2016, 19:23
Влада знахабніла!
04 Серпня 2016, 19:28
Мають бути стаціонарні смітники. На Чернишевського виносять з вулиць добролюбова макарова новочерчицької але там гівняної якості смітники за 600 грн не впарюють. Шукають дурників поближче.
04 Серпня 2016, 19:34
полішва нерозумна, собаки з вечора до ранку рвуть пакети, а потім весь хлам літає по вулицях...
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024