Луцький нардеп Лапін закликає боротися з провокаціями у зв’язку з отриманням Томосу

16 Грудня 2018, 20:14
Ігор Лапін 1667
Ігор Лапін

Народний депутат Ігор Лапін закликає активістів, представників громадських організацій та патріотів України підписати меморандум про боротьбу з країною-агресором і будь-якими спробами дискримінації мирного процесу об’єднання української церкви.

Про це народний депутат повідомляє на публічній сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Шановні патріоти, активісти та громадяни України! Закликаю до участі в акції по НЕдопущенню провокацій та конфліктів, спрямованих на розпалення міжконфесійної ворожнечі в українському суспільстві, що мають місце бути напередодні отримання українським суспільством Томоса про автокефалію української церкви. Не піддаватися до очікуваних випадів на користь розгорнутої агентури країни-агресора та інспірованих російськими спецслужбами суб'єктам, що націлені на міжконфесійні конфлікти в Україні. Утриматися від самосуду, протиправних дій та публічних відповідей будь-якого характеру вищезгаданим представникам», – йдеться в дописі.

Читайте також: Наші люди до церкви в балаклавах не ходять, – луцький нардеп

«Заради гарантій мирного процесу об’єднання, співіснування та функціонування належним чином Церков в Україні, ми як справжні патріоти України повинні відповідально дотримуватися законодавства України та всіляко допомагати правоохоронним органам, таким як МВС, СБУ та іншим у забезпеченні мирних заходів та недопущенню провокацій. Пропоную підписати даний меморандум всім організаціям, активістам та справжнім патріотам України, що бажають вживати заходи боротьби з країною-агресором і будь-якими спробами дискримінації мирного процесу об’єднання української церкви», – пише Ігор Лапін.

Меморандум та  звернення можна завантажити за посиланням, а в коментарях під постом у Facebook залишити фото підписаного меморандуму:

Меморандум https://dropmefiles.com/965906
Звернення: https://dropmefiles.com/YGAeU


Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром