Луцьк 20 серпня: нічна пожежа, конфіскована горілка та нова колекція у музеї

20 Серпня 2015, 22:00
1837

Застукали. Правоохоронці виявили і конфіскували більш як 2 тисячі пляшок горілки різних  торгових  марок. Знахідка була в гаражі на території одного з гаражних  кооперативів.

Нічне полум’я. Серед  ночі на вулиці Івана Кожедуба сталася пожежа, в результаті згоріло три хліва,   автівка та чимало речей.

Іспанія в Луцьку. Художник Карлос Гарсіа Лаос презентував сьогодні свої  картини. Іспанець представив 10 творів образотворчого мистецтва, об’єднавши їх  у виставку «Абстракція і свідомість».

«Неоголошена війна». Боєць «Айдару» та капелан батальйону передали до Волинського краєзнавчого музею  нові експонати. Відтепер виставка «Неоголошена війна» поповнилася шевронами різних  військових  підрозділів,  а ще туди планують передати фотографі  з  передової.

Знову на Схід. Військовослужбовці із Луцького прикордонного загону вирушили обороняти терени України. У зоні АТО вони працюватимуть у пропускних  пунктах та захищатимуть кордон  у зоні розмежування.

Прикрасили. Центр Луцька тепер у синьо-жовтих  прапорцях. На оздоблення вулиць у такий спосіб витратили 5 тисяч гривень.

Нова виставка. У краєзнавчому музеї відкрилася виставка, присвячена 24-й річниці Незалежності України та 110-й річниці від дня народження видатного українського художника-графіка, активного учасника підпільного руху Ніла Хасевича.

Лікарня-злочинець. Комунальний заклад «Луцька дитяча поліклініка» порушило тендерні закупівлі на загальну суму близько 775 тисяч гривень. Лікарню підозрюють у неправомірних закупівлях продуктів та пального.

Бійці без землі.  Стало відомо, що заявки на отримання землі учасниками АТО не задовольняються. Землі або немає,  або ж її пошук та підготовка документації  затягуєтсья.

Аморальний сусід. Жителі  ОСББ на Київському майдані просили депутатів виселити з  їхнього будинку чоловіка,  оскільки він веде аморальний спосіб  життя та не сплачує кошти за утримання. 

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024