Проспект Соборності: оновлений двір приваблює «автоандонів»

21 Травня 2015, 15:20
2695

У дворі будинку №13, що на проспекті Соборності, міськрада провела комплекс ремонтних робіт. Тепер тут є нова дорога, спорудили дитмайданчик.

Але окультурений двір ще більше приваблює водіїв, які тут і раніше масово паркувалися. Люди ж підозрюють, що роботи у дворі затіяли неспроста, а під вибори.

Міський голова Микола Романюк у компанії з директором департаменту ЖКГ Іваном Кубіцьким 21 травня прибув подивитися на оновлені дворики.

Жильці не пропустили нагоди поскаржитися на «автоандонів», які уже 16 років використовують територію під дитмайданчик як плац для паркування.

На це мер безкомпромісно відповів: «Пильнувати порядок - справа самих мешканців». А про тих, хто несанкціоновано паркується, Микола Романюк сказав: «Вони й живуть так – раком».

Більше символізму в промові мера не спостерігалося, але Романюк не забув наголосити: «Раніше коштів не вистачало, та цьогоріч ми спромоглися на окультурення цієї частини проспекту».

На це мешканка Олена зауважила: «Таке пожвавлення викликає підозру, що все робиться під вибори. Але ж ми щомісяця сплачуємо 112 гривень на «утримання будинку», в яке також входить і оновлення двору».

Всього цьому будинку – 36 років. Мешканці розповідають, що вже двічі робили спроби відновлення тут місцини для відпочинку з дітьми, але двічі не щастило завершити задумане. Щоразу починав руйнацію несподіваний ремонт теплотраси, а продовжували – нічні грабіжники.  Тепер головна інтрига скільки ж «протягне» новий майданчик.

Ярослава Савош

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром