Мер міста може піти у відставку, – ЗМІ

03 Серпня 2016, 11:43
2471

Луцький міський голова Микола Романюк найближчим часом може звільнити місце мера. Причиною такого рішення може бути незадовільний стан здоров’я, а також скандал, пов’язаний із реконструкцією вулиці Лесі Українки.

Про це повідомляє «Волинська служба новин» з посиланням на джерело у Луцькій міській раді.

«Останній рік міський голова дуже «здав» у здоров’ї. Неодноразово мусить брати лікарняний. Йому стає важко впоратися з усіма обов’язками, які від нього вимагаються. Хоча, до його честі, тримається він молодцем», – повідомило джерело.

Цікаво, що у лютому 2016 року видання «Конкурент» повідомляло, що Луцький міський голова Микола Романюк узяв відпустку за власні кошти у зв’язку зі станом здоров’я. Журналісти проінформували: мер перебуває на лікуванні в Ізраїлі. Утім згодом повідомлення зникло зі сторінок видання.

Іншою причиною ймовірної відставки міського голови може стати скандал, пов’язаний з реконструкцією вулиці Лесі Українки. Як відомо, вартість такої реконструкції – близько 8 мільйонів гривень, утім їх з бюджету тратять без проведення тендеру. Для цього чиновники штучно поділили проект на декілька менших, таким чином уникнувши тендерної процедури.

За неперевіреною інформацією, фактом виділення величезної суми бюджетних коштів без тендеру зацікавилися у прокуратурі Волинської області. І саме це може «підштовхнути» луцького мера до добровільної відставки.

Микола Романюк перебуває на посаді луцького мера вже другий термін поспіль. За час своєї роботи Романюк завоював прихильність багатьох лучан. За його каденції було відремонтовано багато вулиць і прибудинкових територій. Окрім того в Луцьку вперше з'явилися велодоріжки.

За сприяння чинного мера у Луцьку збільшилась кількість фестивалів та розважальних заходів великих масштабів.  

Коментарі
03 Серпня 2016, 16:40
За забудову на Ковельській можна розстріляти усю Міську раду.
03 Серпня 2016, 17:40
Лучанка це тебе треба розстріляти за такі заяви!<br/>А на рахунок тендера, то правльно зробили, бо на тендерах тільки гроші відмивають і тянуть по пів року ато і довше. А так вже ремонт роблять.
03 Серпня 2016, 18:56
І цей сайт &quot;ліг&quot; під грошовитих дядь.<br/>Шкода.
04 Серпня 2016, 19:38
Шікарна бруківка на лесі українки
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром