Лучани вшанували ліквідаторів на ЧАЕС

14 Грудня 2018, 18:16
У Луцьку вшанували ліквідаторів 2681
У Луцьку вшанували ліквідаторів

Із нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС відбулось покладання квітів до пам’ятника «Ліквідаторам аварії на ЧАЕС та постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи 26 квітня 1986 року» на Меморіалі Вічної слави у Луцьку.

Про це повідомляють у прес-службі Луцької міської ради.

До заходу долучилися посадовці міської ради, представники обласної влади, Волинського обласного добровільного товариства «Спілка Чорнобиль» та небайдужі лучани.

«Хто були ці люди? Звідки черпали енергію, пішовши на цю самопожертву? Це були сини і доньки тих, хто під час Другої світової війни боровся за нашу незалежність. Це були побратими воїнів-афганців, котрі виконували свій інтернаціональний обов’язок. Сьогодні — це батьки новітніх героїв України, які захищають країну на сході. Безумовно, серед них були не лише українці, а й росіяни та білоруси, котрі боролися із значно більш цинічним, невидимим та нечутним ворогом — радіацією. На жаль, вона вбивала, і продовжує сьогодні забирати життя героям», – звернувся до присутніх Володимир Кец, голова Волинського обласного добровільного товариства «Спілка Чорнобиль».

Читайте також: Храм добра, справедливості та честі: у Луцьку відсвяткували День працівника суду








Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024