Храм добра, справедливості та честі: у Луцьку відсвяткували День працівника суду

14 Грудня 2018, 14:24
День працівника суду 4022
День працівника суду

У переддень Дня працівника суду в Луцькому міськрайонному суді відбулися урочисті заходи.

14 грудня у приміщенні суду зібралися його працівники, ветерани та високопосадовці.

«Для кожного з нас цей рік був основним, адже хтось вперше переступив поріг цього суду, а хтось отримав кар’єрний ріст. Переконаний, що за цей час наш колектив, не зважаючи на надмірне навантаження та складні резонансні справи, показав достойний результат своєї роботи», — розпочав захід голова Луцького міськрайонного суду Анатолій Пахолюк.

До вітального слова також запросили голову обласної державної адміністрації Олександра Савченка, який зауважив, що, зайшовши в приміщення суду сьогодні вперше, він побачив, що дійсно у судах Волині є перспективи.

«Будь-яка людина, яка заходить в храм добра, справедливості та честі вже повинна розуміти, що можна розраховувати на щирість, чесність та прозорість процесу», — сказав губернатор області.

Заслужена юристка України Наталія Коцирій додала, що впродовж року своєю відданою працею, ставленням до людей, до судових справ та до державних проблем судді довели, що  суть та зміст їхньої роботи відповідають один одному.

Із Днем працівника суду привітав і перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Григорій Недопад.

Також цього дня нагородили грамотами працівників міськрайонного суду.










Коментарі
14 Грудня 2018, 16:34
всіх цих суддів давно пора на нари покласти<br/>храм хабарництва і підлості <br/>тьфу на них ! щоб вони поздихали всі разом і кожен окремо
14 Грудня 2018, 17:18
Збори ще вампірів.
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024