У Старому місті хочуть поставити шлагбауми

20 Серпня 2015, 19:40
1844

Створено проект, за яким на вулиці Братковського, Замковій та Площі Ринок будуть встановленні шлагбауми для обмеження в’їзду в історичну частину. 

За допомогою шлагбаумів хочуть реалізувати задум платних парковок у Старому місті. Про це тало відомо на засіданні спеціалізованого круглого столу 20 серпня. 

Раніше планували встановити не шлагбауми, а спеціальне обладнанСтаня - обмежувачі, що опускаються і піднімаються автоматично.  В’їзд громадського та завантажувально-розвантажувального транспорту передбачається безоплатним за умови перебування на стоянці не більше, аніж 30 хвилин.

Проти шлагбаумів виступають, підприємці, які мають заклади громадського харчування в Старому місті. Кажуть, що це додаткові витрати і для них самих, і для клієнтів.

«Встановити звичайні паркомати, культура наших  водіїв не дозволяє. Плата стягуватиметься з 7:30 до 19:00 і становитиме близько шести гривень за годину. Головне, щоб суспільні інтереси не поступалися корпоративним», - пояснює Тарас Яковлєв.  

Міськрада прийматиме пропозиції щодо облаштування платного в'їзду в Старе місто ще до 25 серпня.

Коментарі
21 Серпня 2015, 04:50
Став - не став знаки чи шлагбауми, а ВОНО якщо хоче заїхати, то ВОНО заїде.
21 Серпня 2015, 04:57
Поїде по газону,об їде паркомат по тротуару, але платити не буде. Підсуне в бік бетонну клумбу з землею з квітами (як на театральному майдані), але все-таки проїде, бо ВОНО хоче проїхати і стати там де заборонено. Одним словом, далеко нам ще до Європи. І сумно і смішно.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром