Луцька активістка заперечує, що на неї завели кримінал

13 Грудня 2018, 21:03
1906

Консультант з управління Субпроекту Світового банку на Волині Марія Адамчук заперечує, що проти неї порушено кримінальну справу.

Про це вона написала на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Адамчук заперечила повідомлення у місцевому ЗМІ, що проти неї як консультанта з управління Субпроектом Світового банку та начальника управління охорони  здоров’я ОДА Ігоря Ващенюка відкрито кримінальне провадження нібито через завищену вартість закупівлі ангіографічної системи.

«Дійсно, за фактом недотримання вимог постанови КМУ №955 від 17.10.2008 року «Про заходи стабілізації цін на лікарські засоби і медичі вироби» є ухвала про накладання арешту на документи управління охорони здоров’я, які стосуються даної закупівлі. Проте наш Субпроект працює винятково за правилами і вимогами, прописаними в документах Світового банку, тож, відповідно до ст. 6 Закону України «Про публічні закупівлі», ця постанова нас не стосується. Чому Управління захисту економіки, попри це, порушило провадження – питання винятково до його працівників. А висновків про те, хто що порушив, які червоною ниткою проходять по сюжету, його автори не мали жодного права роботи», - написала Адамчук.

Вона опублікувала відповідь з ГУНП у Волинській області, що не притягувалася до кримінальної відповідальності.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром