Лучан запрошують на драйвовий фестиваль Ше.Fest

03 Серпня 2016, 10:41
2066 Джерело: nbnews.com.ua

Всеукраїнський патріотично-мистецький фестиваль Тараса Шевченка – Ше.Фест  запрошує лучан відвідати с. Моринці Черкаської області. Це вже третій фестиваль, який цього року відбудеться 13-14 серпня.

Ше.Fest – це фестиваль, де кожен може побачити Шевченка не в звичному образі пророка, а фріка, хіпстера і водночас надзвичайного генія. Українського і сучасного, близького та зрозумілого кожному, кажуть організатори.

Учасниками фестивалю будуть такі відомі музичні гурти,як: Тартак, Антитіла, Тінь сонця, Веремій, Kolos & brothers, Без обмежень, Дримбададзига, Go-a, Колір ночі, Мрія життя.

Локація Ше.Фесту буде ділитися на кілька зон:

Музична сцена: виступи сучасних авторитетних україномовних артистів;

Просвітницька галявина, де відбуваються гутірки, лекції, театральні перформанси, поетичний батл, акустичні виступи, народний ярмарок й територія майстер-класів.

Галявина художника, де будуть об’єднуватися ідеї сучасних митців, адже Шевченко був і майстром пензля;

Нічний кінозал: показ найцікавіших українських фільмів за останній час;

Дитяча галявина: для зручного відпочинку родин з малечею.

Наметове містечко, де кожен учасник зможе пожити на малій батьківщині Великого Тараса принаймні кілька днів.

Окрім Шевченківської теми в організаторів є кілька принципових моментів, яких вони дотримуються в створенні події. Перша – це благодійність, гроші з якої збираються на українських військових.
Другий принцип – фестиваль без алкоголю. Адже можна відпочивати з музикою, словом, гарними людьми та отримати від цього масу задоволення.

Третій принцип – фестиваль для своїх і організаторам дуже важливо, щоби кожен відвідувач почував себе комфортно.

І звісно ж, основна ідея фестивалю обертатиметься довкола постаті Тараса Шевченка. Саме тому на відвідувачів чекає драйвова музика, мистецькі інсталяції, цікаві лекції, показ українських фільмів, театральні постановки, літературні батли, майстер-класи, екскурсії Шевченковими місцями, програма для дітей, наметове містечко, народний ярмарок.

Цього року гасло фестивалю – «Твоя незалежність». Відбувається він за 10 днів до 25-річчя такої омріяної для українців незалежності.

Ціна квитка на  2 дні - 150 грн, на один день -100 грн.

Детальну інформацію про Ше.Фест шукайте на офіційному сайті фестивалю: http://shefest.org.ua,  у соціальних мережах: https://new.vk.com/she.fest, https://www.facebook.com/she.fest/?fref=ts


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром