33 квартал: у школі відремонтували басейн за мільйон гривень

20 Серпня 2015, 15:44
11077

У міськраді похвалились, як оновили НВК № 26.

Три місяці тривали ремонтні роботи з капітального ремонту у басейні у навчально-виховному комплексі № 26. Перед початком нового навчального року міський голова Микола Романюк ознайомився з результатами проведених робіт, пишуть на сайті Луцької міської ради.

Начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан розповів, що під час добудови нового корпусу НВК № 26 підсилили стіни басейну. Там викришувалася цегла через постійні перепади температури повітря і велику вологість. Згодом розробили проект, провели гідроізоляцію фундаментів і утеплили фасад. Також відновлено зруйноване мощення навколо будівлі.

Леонід Карабан розповів, що у приміщенні басейну встановлено два осушувачі повітря для видалення конденсату, виконана заміна старих чавунних труб подачі води в чашу басейна на нові металопластикові.

За його словами, з бюджету міста на ці роботи було виділено більше 1 мільйона гривень. Роботи виконало ПП «Ефект».
“Осушувачі повітря для видалення конденсату дозволять створити комфортні умови для занять спортом у басейні, – прокоментував ремонт директор НВК № 26 Дмитро Гнатюк. – Це також сприятиме й збереженню приміщення”.

Також зауважив, що кілька років тому у басейні встановили сучасну систему очищення води. Це дало змогу відмовитися від використання небезпечного хлору.

Оглянув міський голова й перебіг ремонтних робіт у спортивному залі цієї школи. Варто зазначити, що він є найбільшим серед спортзалів у загальноосвітніх навчальних закладах Луцька. Директор Дмитро Гнатюк розповів, що нині тут замінюють підлогу, адже попередня уже зношена і не відповідала вимогам. Після завершення робіт тут можна буде проводити змагання з баскетболу, футзалу, волейболу. Крім того, буде відремонтовано стінові панелі та пофарбовано стіни. Роботи планують завершити до кінця вересня. риятливі умови для занять спортом учням загальноосвітньої школи.

“Ми свого часу встановили сучасну установку для очистки води без використання хлору у цьому басейні, – роззповів міський голова Микола Романюк. – Провели утеплення фасаду та замінили обладнання. Ремонтуємо й спортзал. У минулому році у міському бюджеті було виділено сім мільйонів гривень на потреби освітньої галузі без урахування коштів на оплату праці та комунальних послуг. В цьому році передбачаємо 38 мільйонів гривень. Це і на потреби садочків та шкіл. Нині тривають ремонти у всіх навчальних закладах”.
 

Коментарі
01 Листопада 2015, 14:00
Ви б подивилися які иам залишилися зараз душ і роздягальні!!!! Це жах...
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром