Лучан запрошують на кіно до Адреналіну

01 Серпня 2016, 18:30
2857 Джерело: multkinovideo.com

Кінотеатр Adrenalin City запрошує на перегляд найочікуваніших кінострічок 2016 року.

З 4 по 10 серпня лучани та гості міста матимуть змогу переглянути:

1. Загін самогубців (Suicide Squad)

Країна: США, Канада

Рік: 2016

Студія: Warner Bros., DC Entertainment

Жанр: екшн

Вікові обмеження: рекомендовано з 16 років

Формат: 2D та 3D

Режисер: Девід Ейр

Актори: Марго Роббі, Уілл Сміт, Джаред Лето, Джей Кортні, Кара Делевінь, Джоел Кіннаман, Джей Ернандес, Адевале Акінноуойе-Агбадже, Карен Фукухара, Віола Девіс та ін.

Сюжет: Фільм від творця кримінального бойовика «Круті часи» трилера «Королі вулиць» і військової драми «Лють» про найвідоміших антигероїв всесвіту коміксів DC. Зірковий акторський склад представляє запеклих негідників і вбивць: Джаред Лето (Джокер), Уілл Сміт (Дедшот), Марго Роббі (Харлі Куінн), Джей Кортні (Бумеранг), Кара Делевінь (Чаклунка) та ін. Важкі часи вимагають важких рішень. Урядове агентство змушене зібрати групу злодіїв для виконання небезпечних завдань і цілей. «Загін самогубців» натомість отримає більш короткі терміни позбавлення волі. Але чи варто випускати монстрів навіть заради доброї справи?

Компанія Warner Bros. розпочала роботу над проектом «Загін самогубців» ще в 2009 році. До створення стрічки приєдналися відомий екранізаціями коміксів продюсер Чарльз Ровен («Темний лицар», «Людина зі сталі», «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості»;) і Колін Уілсон («Лара Крофт: Розкрадачка гробниць», «Війна світів», «Аватар»;). У 2014 році стало відомо, що Девід Ейр займе крісло режисера, а також візьме участь у написанні сценарію. Одним із продюсерів картини виступив Зак Снайдер, автор «300 спартанців», «Хранителі», «Людина зі сталі»; та ін.

Спочатку ролі Джокера і Ріка Флега могли виконати Райан Гослінг, Том Харді і Джейк Джилленхол, але в кінці кінців вони дісталися Джаредові Лето і Джоелу Кіннаману. Харлі Куінн теж не відразу знайшла свою актрису. Замість Марго Роббі розглядалися кандидатури Емми Робертс, Імоджен Путс, Емми Уотсон, Лілі Коллінз та ін. Також у фільмі «Загін самогубців» зіграли Уілл Сміт, Бен Аффлек, Джей Кортні, Скотт Іствуд, Кара Делевінь, Адевале Акіннуойе-Агбадже, Віола Девіс, Джей Ернандес, Карен Фукухара та ін. Бен Аффлек став першим актором, що зіграв Бетмена у фільмах двох різних режисерів (Зак Снайдер і Девід Ейр).

За сюжетом історія картини відбувається після подій в «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості». Зйомки екшна «Загін самогубців»; почалися в квітні 2015 року та тривали до серпня.

Сеанси: 12:35; 15:40; 18:55; 21:50

Трейлер: https://www.youtube.com/watch?v=wCiUFY1dr98

2. Секрети домашніх тварин (The Secret Life of Pets)

Країна: США

Рік: 2016

Студія: Universal Pictures, Illumination Entertainment

Жанр: анімація, сімейний

Формат: 3D

Вікові обмеження: рекомендовано з 6 років

Режисер: Кріс Рено, Ярроу Чейні

Сюжет: Захоплююча історія про домашніх тварин від режисера популярних мультфільмів «Нікчемний я» і «Лоракс» Кріса Рено, а також продюсерів «Посіпаки», «Льодовиковий період» і «Хортон». Улюбленець своєї власниці пес Макс жив щасливо у квартирі на Манхеттені. Він грав і спілкувався з сусідськими звірями. Але все життя Макса перекинулося догори дригом, коли його хазяйка вирішила взяти ще одного пса - Дюка. Парочка ніяк не могла помиритися, проте їм довелося залишити свої сварки позаду з більш важливих причин. Кролик на ім’я Сніжок збирає армію загублених домашніх тварин, щоб помститися своїм двоногим кривдникам.

Про створення мультфільму «Секрети домашніх тварин» стало відомо в січні 2014 року. Першими до проекту приєдналися відомий стендапщик Луіс С.К. («Афера по-американськи»), Ерік Стоунстріт («Американська історія жахів») і Кевін Харт («Шалений патруль»). У червні акторський склад поповнили Лейк Белл («Немає виходу»), Еллі Кемпер («Крихітка»), Дженні Слейт («Зоотрополіс»), Альберт Брукс («Оборонець») та ін.

Режисерами картини виступили оскарівський номінант Кріс Рено і художник «Нікчемний я» і «Лоракс» Ярроу Чейні. У грудні 2015 року був заявлено про те, що композитором мультфільму «Секрети домашніх тварин» стане лауреат Оскара Александр Деспла. На рахунку француза близько півтори сотні робіт. Серед них фантастична мелодрама «Загадкова справа Бенджаміна Батона» Девіда Фінчера, історична картина «Король говорить» з Коліном Фертом, одна з частин «Гаррі Понтера», «Дерево життя» Терренса Маліка, «Гра в імітацію» з Бенедиктом Камбербетчем, «Дівчина з Данії» Тома Хупера і багато інших.

Для Луіса С. К. і Кевіна Харта це буде перша анімаційна робота. А ось Альберт Брукс, який зіграв у свій час у Мартіна Скорсезе в кримінальній драмі «Таксист» вже озвучував персонажів у популярному серіалі «Сімпсони», повнометражному мультфільмі «У пошуках Немо», французькому проекті «Маленький принц» та ін.

Спочатку стрічка «Секрети домашніх тварин» повинна була вийти в лютому 2016 року, але її перенесли на липень. Прем’єра відбулася 16 червня 2016 року на Міжнародному фестивалі анімаційних фільмів в Аннесі, Франція.

Сеанси: 12:00; 14:50; 17:00; 18:00

Трейлер: https://www.youtube.com/watch?v=-kHX0no4bSc

3. Джейсон Борн (Jason Bourne)

Країна: США

Рік: 2016

Студія: Universal Pictures, Pearl Street Films

Жанр: філбойовик, шпигунський, екшн

Вікові обмеження: рекомендовано з 16 років

Формат: 2D

Режисер: Пол Грінграсс

Актори: Метт Деймон, Алісія Вікандер, Джулія Стайлз, Венсан Кассель, Томми Ли Джонс, Різ Ахмед, Білл Кемп, Ато Ессонда, Скотт Шеперд, Нів Гачев та ін.

Сюжет: Пол Грінграсс, режисер «Перевага Борна», «Ультиматум Борна» і «Капітан Філліпс», повертається до історії про Джейсона Борна в п’ятій частині популярної шпигунської франшизи із зірковим складом: Метт Деймон, Венсан Кассель, Алісія Вікандер, Томмі Лі Джонс, Джулія Стайлз та ін. Після зникнення елітного агента пройшло кілька років. І ось, несподівано, він з’являється тоді, коли світ переживає важкі часи. Спецслужби готові до появи Борна, вони запускають нові програми, щоб вистежити його. Сам агент намагається розкрити таємниці свого минулого. Незважаючи на те, що фільм «Спадок Борна» із Джеремі Реннером в головній ролі отримав змішані відгуки, компанія Universal заявила про плани випустити ще кілька картин про агента. В інтерв’ю 2012 року Метт Деймон повідомив, що вони з Полом Грінграссом хотіли б попрацювати знову разом над наступною частиною франшизи. У вересні 2014 року стало відомо, що актор і режисер справді візьмуть участь у зйомках фільму «Джейсон Борн». У 2015 році до проекту приєдналися Джулія Стайлз (Ніки Парсонз), Алісія Вікандер, Томмі Лі Джонс (Роберт Д’юї), Венсан Кассель та ін. Вігго Мортенсен теж вів переговори про участь в зйомках. Метт Деймон не один раз заявляв про те, що він готовий повернутися до виконання ролі Борна тільки за умови, що режисером буде Пол Грінграсс. Всі чотири фільми про Борна мали назву, що відповідає назві серіям книг Роберта Ладлема. Таким чином, «Джейсон Борн»; мав би називатися «Зрада Борна». Частина історії бойовика відбувається в Греції. Творці стрічки хотіли зняти відповідні сцени в Афінах і звернулися до уряду країни. Однак через високі податки і бюрократію продюсери були змушені відмовитися від цієї ідеї. Зйомки фільму «Джейсон Борн» почалися у вересні 2015 року. Вони проходили у Великобританії, Німеччині, США.

Сеанси: 10:00; 21:10

Трейлер: https://www.youtube.com/watch?v=_L9uLKQDLaA

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром